0 oy
747 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (945 puan) tarafından
Kızlar 37+2 haftalik hamileyim gece cok sancım vardı..sabah kalktim tuvalete gittim peceteme boyle nokta nokta kan geldi bi kac damla arkasindan da sümük gibi sari akıntı ama su anda agrim sızım yok. Doğum mu basliyor acaba ??

7 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından
Ewt ama doğum 2 gün sonra 3 gün sonra olur ama aklın varsa sancni evde çek öyle git bn evde 24 saat sanci cektim gitim 8 santimle erken die korkma tam haftası bn 40 hftda doğdu kakasini yemişti güya geç doğmuş die.
(945 puan) tarafından
Su anda dayanilmayacak bi sey yok zaten esimi uyandirmadm bile sanki 9 tane dogurmus gibi sakinim :D erken diye korktum doktorum bu haftalar erken demisti gecen gün.  Biraz yatayim dayanamicak gibi olursam gideriz
(1,854 puan) tarafından
Şimdi doğursan bile erken değil canım ben36.haftada doğum yaptım küveze bile alınmadı gelişimiyle alakalı bisey o
(945 puan) tarafından
Henuz sancim falan yok ama bakalim bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Ilk doğum mu? Evet nişan ama bu doğum başlıyor anlamına gelmez. Ilk aralıklı düzenli sancı ya da suyun gelirse hemen acile git. Özellikle ilk doğum da nasıl bir doğum bicimi olacağını bilemezsn. ElTim sancıyi evde çekerim derken rezil oldu çocuk hemen gelivermiş evde doğum yaptı. 
(8,573 puan) tarafından
Bukre kendi sancinla mi iki saate geldi
(8,573 puan) tarafından
Bir de eltinin doğumu nasıl olmuş evde kim yardımcı olmuş merak ettim
(2,890 puan) tarafından
Evet ilk doğum kendi sancmla. Ama 5 cm olana kadar nst de çıkan sancıyi hissetmedim
(2,890 puan) tarafından
Eltim de sancımı evde çekerim demiş ama bi buçuk saat sonra birden başı gelivermiş annesi varmış evde hemen ambulans çağırmış ama onlar gelene doğmuş çocuk
(945 puan) tarafından
Aa gercekten mi
0 oy
(164,298 puan) tarafından
Aynen nisan pazartesi gece geldi bendem 2 gun once dogyrdum 
38+5 dogdu şuan emiziriyom darisi basina teyzesi ☺️☺️☺️
Cuma sabah 5 te dogdu
(945 puan) tarafından
Ayy canım sevindim bayadir buraya girmiyorum duymadim gözün aydın insaallajh darisi bana :) bende sancı bekliyorum su anda daha bi sey yok dua et kuzum.:)
Allah yardimcin olsun rabbim bi avazda kurtarsin
(945 puan) tarafından
Insaaallah canim sagol
0 oy
tarafından
Evet canım Bi kontrole git doktora açılma falan varmı baksın 
(945 puan) tarafından
Su an hastanedeyim.serum takıldı
tarafından
Ne serumu
(945 puan) tarafından
Ağrı kesici sanırım
tarafından
Hee bende suni sancı sandım
(945 puan) tarafından
Yok kuzum degil doktorum geldi bakti acilmam yokmus sancimi cekmem icin eve gönderdi
0 oy
(740 puan) tarafından
Hadi hayırlısı bakalim 
(945 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Buyuk ihtimal nişan gelmiş canım bir kontrole git bakalım doktor ne diyecek
(945 puan) tarafından
Sancım başladı öyle olunca gel dedi nst de sancim cikti. Acilma yok dedi ebe alttan bakti serum veriliyor su anda
tarafından
Hadi hayirlsii inşallah canım benim allah yardımcın olsun ")
(945 puan) tarafından
Amin canim insaallah:) acilma nasil ilerler peki yavas mi
tarafından
Kişiden kişiye değişir canım çatın doğuma müsaitse sancin da yeterli olursa çabucak ilerler inşalalh kolay olur doğumun ")
(945 puan) tarafından
Inşaallah canim sagol :)
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Nişan olabilir cnm bekle eve Kanaman yada suyun gelirse git doktora hemen bnmde nişan cumartesi sabah geldi gece yarısı suyum geldi öyle gittim dra pazar öğlenden sonra da doğurdım :)

(945 puan) tarafından
Bekliyorum su anlik mesaj attim bebek hareketleri nasil diye sordu ama onda bi anormallik yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 488 göst.
21 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,774 göst.
3 Eylül 2019 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 496 göst.
28 Eylül 2019 Diğer kategorisinde prens annesi (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,413 soru

24,491,277 cevap