0 oy
1,699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından

Kızlar bebeğim simsiyah uzun sacli doğdu. Bayılıyorum onun saçlarına.  Şimdiye kadar bir problem yoktu. Ama 2 haftadır saçları çok dökulüyor. Son bir kaç gündür de sürekli saçlarını çekiyor.  Canı acıyor ve ağlıyor.  Eşimde baskı yapıyor sıfıra vuralim diye. Hiç kiyamiyorum. Napsam bilemedim. Siz hiç sıfır vurdunuz mu. Daha mı sağlıklı uzuyor. Sizce kestirelim mi ?:'(

17 Cevaplar

0 oy
(187 puan) tarafından
sacinin dokulmesi dogal canim bizimde dokuldu gene cikti kestirmeyide dusunmuyorum
(964 puan) tarafından
Bende hiç istemiyorum ama eşim çok ısrar ediyor. Ne yapcam bilemedim. Çok üzülüyorum
(187 puan) tarafından
ya valla kuzum kesince gur olur derler ama cok gordum cevremizden hep ayni kalinlikta bi farki yok bide kiz yani insan hic kiyamaz
(964 puan) tarafından
Kiyamiyorum valla iyice de uzadı. Eşimi nasıl ikna etsem acaba. Abisinin kızı Bebekken saç kıran olmuş.  Kazitinca düzelmis. Hep aklına o geliyor. O yüzden keselim istiyor oda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşimde çok ısrar etmişti ama ben istemedim bizimde çok baya fazla döküldü hatta ama çıkıyor tekrar 
(964 puan) tarafından
Kaç aylık canım
tarafından
10 aylık :)
(964 puan) tarafından
Ohh maşallah ☺
0 oy
tarafından
Valla ben sıfıra vurdum tekrar uzamaya başladı canım. Sıkıntı olmadi.
(964 puan) tarafından
Ne kadar sürdü tekrar uzaması canım ya
tarafından
Valla bayaa erken uzadı 2 ay falan
(964 puan) tarafından
İyi çabuk uzamis. Bilmiyorum valla napsam
0 oy
(68 puan) tarafından
Canim bende yeni doğum yaptim iki çocuğum var ikiside siyah uzun saçlı doğdu sonra biraz döküldü tekrar çıktı takma böyle şeyleri kafana 
(68 puan) tarafından
Kiz mi oğlan mi seninki canım
(964 puan) tarafından
Kız cnm
(68 puan) tarafından
Ben oğlanın saçını kestim ama yazin doğdu sicakti ensesini yakiyordu uzun sac ondan ama şimdi  kızım 3 aylik kestirmeyi kesinlikle düşünmüyorum
(68 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim valla ben kestirmyecem sanada ne desem bilemedim
(964 puan) tarafından
Resim attım cnm gördün mü.  Çok fazla değil ama uzun. Kiyamiyorum
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Doğduktan sonra 7.gun kestim kızımın saçını . Sünnet hem , hemde doğum saci bebeğe yük olur der büyüklerimiz... Hemde kız çocuğu daha gür gelsin dedim sonuçta kış ayı kafası kapalı olacak yaza kadar tekrar uzar dedim . İçim gitti ama sebeplerim çok :) 
(964 puan) tarafından
Ben kestirmedim doğduğunda. Bana da çok dediler ama yapmadım.  Eşime parasini ver dedim. Ama geçmiş gün verdi mi vermedi mi hatırlamıyorum.  Ne kadar sürdü tekrar uzamasi
0 oy
(1,455 puan) tarafından

image

image

image

bbenim kızın çok gür çıktı maşallah 2 aylıkken kazıttık ve 4 aaylıkken baya doğduğu kdr vardı
(964 puan) tarafından
Ooo maşallah çabuk uzamis. Benimki de böyle uzar mi acaba. Baksana foto attım.  Onu kel düşünemiyorum; (
(1,455 puan) tarafından
Gördm cnm bnmkide öyleydi çokmtuaf oldm başta ağladım fln ama alıştm şmdi.heryeri aynı boyda çok gzl oldu
(964 puan) tarafından
Millet hasta falan mı diye sorar diye de cekiniyorum açıkçası :( sana hiç soruyorlar miydi yoksa normal bir durum bu. Off çok canım sıkılıyor. Bide parmaklarının arasında kalıyor ağzına alıyor.  2 gündür bezinden kakasindan hep saç çıkıyor :(
(1,455 puan) tarafından
Aaa kuzum ozaman kazıtmak istmiosan kısalttr ama kimse öyle düşğnmez cnm bebek çnkü herkes biliomkesildiğini
(964 puan) tarafından
Evet cnm malesef öyle.  Yemeye başladı.  Sürekli bakıyorum dikkat ediyorum ama demek ki gözden kaçıyor.  Bezinde çıktığını göre
0 oy
(964 puan) tarafından

image

emirim 

Bak canım çok da abartı değil ama ben çok seviyorum. Onu düşünemiyorum kel kafalı; (

(1,455 puan) tarafından
Kaç aylk cnm
(964 puan) tarafından
3 gün sonra 5 aylık olacak.
(1,455 puan) tarafından
Ozaman baya olmş cnm ya kesme kıyamam çnkü büyümüş yaşında saçı olsun ya has zeytin yağı sür
(964 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum :( bilemedim valla inşallah eşimi bunun nur mal bir durum olduğuna ikna edebilirim
0 oy
tarafından
Normal dökülmesi canım benimkide kızımınki de 3 aylık falandi dökülmeye başladı 6 aylık oldu durdu dökülmesi 
(964 puan) tarafından
Bende hiç istemiyorum ya :( eşim çok kararlı duruyor. Dogdugundan beri diyordu ama benden yüz bulamadı. Şimdi bende uzulmeye başlayınca kesin karar verdim haftasonu kesiyoruz diyor :(
tarafından
E söyle havalar çok soğuk simdi kesmeyelim diye
(964 puan) tarafından
Diyorum cnm da zaten evdesiniz üşümez diyor. Bu ara bezinde kakasindan falan da çıktı saçları. Çok dikkat ediyorum ama demek ki gözden kaçıyor bezinde çıktığına göre.  Onu da görünce iyice inatlasti benimle kesecem diye
tarafından
E kessin ha dökülmüş ha birlikte gelmiş hepsi bişey olmaz inşallah
(964 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(2,335 puan) tarafından
Canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benim kızım da öyleydi çok döküldü saçları ☺️ ben normal diye biliyorum. hatta bi ara kafasının arka tarafı açılmıştı iyice ☺️☺️ hiç sıfıra vurmadık düzeldi saçları. Önler dümdüz arkaları lüleli oldu ☺️❤
(964 puan) tarafından
İnşallah canım ya :(
(2,335 puan) tarafından
Görümcemin kızının saçları da kıvırcıktı azdı sıfıra vurdular belki gürleşir düz olur diye ama hiç faydası olmadı
(964 puan) tarafından
Hadi ya. Abimler de öyle yaptı kızlarına hiç değişen birsey olmadı.  Çok ince telli ve seyrek yigenimin saçı. Bilmiyorum ya çok krarsizim. Ama kestirip gurlesti düzeldi diyende var
(2,335 puan) tarafından
Bence bi anda çıktığı için öyle geliyodur onlara ama bilemiyorum yine de sen nasıl içine siniyosa öyle yap canım
(964 puan) tarafından
İnşallah kuzum çok sağol
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Zaten  kendi  döküldü geri çıktı  kestirmedim  eşim geçenlerde  gitmiş  önünü kestirmis  ucundan gözüne  girmesin  die ona bile bi tuhaf  oldum  üzüldüm 
(964 puan) tarafından
Bende çok üzülüyorum :( hiç istemiyorum. Ama tuttuğunu kopariyor ağzına alıyor.  Bir kaç kez bezinde kakasindan çıktı saçları. 5 aylık olacak kuzum bir kaç gün sonra. Kestireyim de o uzayana kadar unutur cekmeyi diyorum. Ama hiç içim razı değil
0 oy
(1 puan) tarafından
Canim bebeğine masallah de iki ufle annenin babanin nazarrıda çocuğa değiyor nas felak ihlas oku bol bol
(964 puan) tarafından
İnşallah çabuk uzar
(1 puan) tarafından
Uzar uzar merak etme korkma kestir gitsinyaz gelmeden uzar sapka giydirirsin kış olduğu için usumezde sonra kestirmeye karar verirsen yaz gelmis olur
(964 puan) tarafından
Doğru diyorsun aslında.  Bir kaç gündür yemeye de başlamış saçlarını. Çok dikkat ediyorum amaa parmaklarının arasında kalıyor demek ki çünkü kakasindan çıktı bir kaç kez. Kestireyim gitsin bari
(1 puan) tarafından
Kestir uzamaya başlayıncaya zeytinyagi sur
(964 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(337 puan) tarafından
Benim kızım da gür siyah saçlı doğdu ama saçları inceydi dört aylıkken erkeklerin tras makinesi varua ona tarak taktik öyle kestik yani çokta dipten kesilmedi şimdi saçları uzuyor ve kalinlasti dah iyi oluyor
(964 puan) tarafından
Bizde öyle yapacağız muhtemelen canım.  Umarım çabuk uzar :(
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Dökülmesi normal bizimde suan dökülüyor yastıgı bogazı hep sac... Yeni saclar cıkıcak mıs normalmiş
(964 puan) tarafından
Evet normal diye duyuyorum bende. Ama ben kestirmeye kiyamiyorum. Acaba kestirmek gerçekten de sağlıklı uzamasini mi sağlıyor acaba
(1,093 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ki bence birazda genetik.. Ablam iki kızınınsacınıda kestirdi sacları cok gür güzel ama ablamında sacı gür.. Yengem kestirmedi sacları sönük ama abiminde sacı ince bilemiyorum...
(964 puan) tarafından
Haklısın canım.  Ama bu ara çok fazla dökulüyor kendi de çekiyor.  Parmaklarının arasında kiler de yiyor belli ki çünkü bezinden çıktı kaç kez. En iyisi kestirmek. En azından uzayana kadar unutur belki saçını cekmeyi
0 oy
tarafından
Ben buyuķ kızım saçını sıfıra vurdum hatta jiletle kazıdık ama hiç bir faydası yok canım hatta biz yanlış yapmışız kazımak temelli saç derisini tahriş ettiği için hücreleri öldürüyormuş ama bebeklerin saçının dökülmesi çok doğal çok normal bir süreç ilk saçı dökülür arkasına daha köklü kalıcı sacları gelir sacları çok uzun ele gelir boydaysa mutlaka çeker yolar saçını tam keşif çocuğu bunlar ")) yolar yolar bakar hem ahlar gözünün içine baka baka hem yolmaya devam eder sanki kendi değilse sen yoluyormuşsun gibi hissettirir "D hahahah dötünü yediğim ") kestir ele gelmesin sacları zaten saçıyla uğraşacak zaman i geçesiye tekrar uzar 
(964 puan) tarafından
Haha doğru diyordun canım.  Akşamdan beri baya ısındım bu düşünceye. Bakalım haftasonu kestirecegiz bu gidişle :)
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Ana saçı genelde kalmaz dökülür zaten. Altından tekrar çıkan daha gür olur. Oğlumun öyleydi . Upuzun saçlıca doğdu hepsi döküldü. Şimdi saçlar fena :)
(964 puan) tarafından
Ke kadar sürdü tekrar çıkması canım
(2,891 puan) tarafından
4 yada 5 aylıkken yeniden çıkmışti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
+4 oy
18 cevap 713 göst.
0 oy
6 cevap 113 göst.
11 Aralık 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde EbEn... (2,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,212 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (664 puan) tarafından soruldu

411,776 soru

12,395,974 cevap

44,161 kullanıcı

Kategoriler

...