Ben kaynanmla birlik oturuyorum 3 tane evde bekar görümcelerim var 1 tanesi çalışıyor 2 de okuyor Ayşe Merve rümeysa adları benimde 2 buçuk aylık kızım var kucağa çok alışık dün yemeği ben yaptım sonra çocuk ağladı emziriyodum sofrayı kuramadım çalışan görümcem yani Merve işten geldi Ayşe de ders çalışıyordu Merve Ayşeye bağırdı sofra kurmaya yardım et diye sonra inmedi kaynanam ayşeyi aradı gel yardım et diye ozamn da gelmeyince Merve kurdu sofrayı yemek yedik ettik kaynanam başladı bundan sonra ev işini de ben yaparım yemeği de ben yaparım hadi hepiniz odanıza gidin hadi hadi dedi utanmadan söyledi bunu halbuki Bi laf vardır kızıma söylüyorum gelinim sen anla icabı halbuki ben çocuk durdugun sürece her işi yapıyorum resmen nankörlük yapıyor sabahda eşime kahvaltı hazırladım kayınpederim söylemeye gerek yok kızım Felan diye bana kimsenin bişey demesine gerek yok zaten ben herşeyi bilyorm kaynanmla pek samimiyet yok zaten yüzü asık biri kızlarını daha çok düşünüyor bana diyor sende benim evladımdan ayırmıyorum diye ama yalan hiç düşünmüyor beni gece çocuk uyumadı bende uyuyamadım 6 buçuk da kalkıp kahvaltı hazırladım eşim ve Merve işe gitti Ayşe de okula şuan çok uykum var bebeğim de uyuyor ama benim kendi annem gibi kaynanam demiyor git biraz uyu diye kendi kızları olsa git uyu der gerçekten tek sorun bu değil RABBİM herkese sabır versin