0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (2,585 puan) tarafından
Kızlar benim yanımda  doğumdan sonra kimse kalmayacak büyük ihtimalle aileden ve ilk gebeliğim intten kitap siparis verdim bebekle ilgili tecrübeli anneler yazabilir mi kimse olmaması beceremem olmama neden olur mu zaten süt icip uyicak sadece banyo bide bogulma durumu felan konularında korkuyorum 32 haftalıgım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emin ol tek başına daha iyi bakarsın uygulamadaki makaleleri oku mutlaka çok faydasını görürsün. Banyoyu eşinle birlikte yaptırırsın emzirdikten sonra da yan yatır bişey olmaz Allahın izniyle.
-Reklam-
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Canım ben oğluma kendim baktım ilk hamileligimdi. Annem sözde gündüz 4 saatine geliyordu TV karşısına oturup telefonda milletle konuşuyordu. Bnim oğlum 3 aylık maşallah. Sadece banyosunu yaptıramiyorum onu da annem artık anladi bir işime yaramadıgini ondan o banyoya yaptırıyor. Eşim bile 7 aylık hamiligimden beri benle yatmadı başka odada .Sabahlara kdr kadar ben baktım. Şükür diyorum iyiki de böyleymiş en azından herşeyi kendin tecrübe Edip öğreniyorsun
(2,585 puan) tarafından
Dogru canım bende artık öyle yapıcam Allah yardım etsin insallah cok saol canım benım
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Hic biseyi bilmesende bebegini kucagina aldigin zaman bi bakmşsn yavas yavaş ögrenmşsn insan tedirgin olyor ewet ama yapiyosun allah yardm ediyor cnm
(2,585 puan) tarafından
Aynen canım Allah yardımcım olsun hepimizin
0 oy
(586 puan) tarafından
Cnm sen ilkin bebeği sen yıkama istersen bir tecrübeli komşunu çağır seninle yıkasın nolur nolmaz başkada sen zaten kolaylıkla anlarsın bebeği 
(2,585 puan) tarafından
Sitede oturuyorum burda komşuluk kurmak yok bi asansörde selamlasırız  zaten bu devirde kimseye güvenemiyorum onun icin sadece bakıcı bakabilirim dusu ıcın
0 oy
(149 puan) tarafından
Gebe okuluna gideblrsin cnm herseyi anlatyolar babayada en az 1 hafta izn verirler ikiniz atlatirsiniz bu durumu kolayca
(2,585 puan) tarafından
Kac gün sürüyor canım gebe okulu ben suan 33 olucam artık az kaldı
(149 puan) tarafından
1 ay haftada 1 gun
0 oy
(164,148 puan) tarafından
Suan ilk bebegim cuma gunu dogdu kimsem yok esim aksam gelip sabah gidiyo bakimi inan zor degil rabbim kolaylik veriyo tek sikayetim goguslerim mastit oldu ve dikisler cok can yakiyo haa bide bebisler gece cidden uyumuyo ve uyutmuyo
(4,284 puan) tarafından
Naber bebegim ilk postunu kapattım lince acigim:D
Ne ara kapatti  laann
Vaay vicdansiizz dil cikaran emojiiiii
(4,284 puan) tarafından
Haha zalimin kiziyim ben :D
0 oy
tarafından
Canım ilk önce sakin olmalısın her konuda ağladıkça ettikçe sakin ol endişelenme boğulma felan olmaz dikkat edersen Allahın izniyle kötü şeyler düşünme 
(2,585 puan) tarafından
İNSALLAH KUZUCUMMM YA AMİN

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 870 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (829 puan) tarafından soruldu