Canı istemediği zaman beni bi yere gondermesse gitmem aramiz bozulmasin diye ama o bi yere gideceği zaman izin alir gitme desem bile gider sonrada ben trip atinca üste cikmaya çalışır bi bakmisim özür dileyen ben olmuşum deli oluyorum ya
Benim esim bi kere onu yaptı gitme dedim arkadaşlar bekliyor hemen gelcem dedi iyi cik bak napiyorum dedim gitti Geldi kapıyı açmadım almıyorum seni eve git arkadaşlarına dedim anasinda kaldı alt katta annesine arattı yapma kızım al eve nolcak sanki dedi almıyorum dedim o gece almadim dahada gitme dediğim yere gidemez yemez yani :) kitle kapını alma bak bakım bidaha yapabiliyor mu :) :)
Fatma esinle baristin mi canim durumlari duzeltebildiniz mi ?
Sakin bayanin dediği gibi seyler yapma esinse eger eger aile icindeki durumu kmsenin blmesine gerek yok hem bunlar cok önemli meseleler degl bence cnku erkeklerin ruhunda var bu ben eşimle sevglyken oda byere gderdi sonra arardi geldm diye ama evlennce degisiyor hersey anlaysli olursan sen kazanirsn canm
Sana pek çok seçenek veren bir durum kuzum. Gitmiyorum dediğinde giderse :
a) Bunu yutup oturursun
b) Eve almazsın
c) Geldiğinde seni evde bulamaz.
Ben c yi daha etkili görüyorum.
Benim esimde arkadaslri ile maca gitti bi kre gitme deneme rağmen hem izin aliyo vermyrn gidiyo kapidan çık geldgnde bu ev yerle bir oluck dedim inanmadim geldi evi dağılmış fln gorunce essek gibi topladı bidhada gitmedi :))) bnde o anlik sinirle cok kirdim döktüm guzel temizleyemedi tbi ertesi gun dib bucak temizlik yptim :)))
Ayy aynı bız esım haksz olur yıne ozuer dıleyen ben deliyiz bız yaa
Siz barıştınız mı kocanızla boşanma aşamasındaysınız ya hani annenizin evine dönmüştünüx
1,492,114 soru
24,381,096 cevap
348,741 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın