0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Hadi bakalım, yeni bi soru ile karşı karşıyayız güzel anneler... Bi önceki postumda aldığım bi cevaba yorum şeklinde yazmıştım ama güzel bi soru olur diye post a cevireyim istedim :) 

Sizce iyi ya da kötü yapılanları unutmak mı yoksa hiçbir şeyi unutamayıp herşeyi hatırlamak mı daha iyi?

Bence ikisi de kötü zaman zaman... 

Çünkü yapılan kötülükler unutulursa güzel yüreklilikten... O insanlar hep aynı şeyi yapmaya devam eder. Yada iyilikler unutulursa, karşıda kötü bi intiba oluşturur. 

Aynı zamanda da, unutmamak unutamamak da iyi değil ki? Bu bana şunu yaşatmıştı, şu böyle fenalık etti diye hem andıkça üzülürüz hem de insan ilişkilerinde illa ki herkesin herkese irili ufaklı hataları oluyo. Küçük büyük demeden hafıza tutarsa bunu ve pişirip pişirip önümüze sunarsa nasıl içten ve samimi sohbetler muhabbetler edebiliriz ki etrafımızdaki herkesle? Istisnasız herkes. Malum hiç kimse mükemmel değildir ve illa ki küçük de olsa bizi incitmisligi olmuştur herkesin...

Eee sizler ne diyosunuz bakalım? Görüşleriniz yorumlarınız neler? :) 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiçbir şeyi unutmamak

(353 puan) tarafından
Daha iyi diyosun. :)
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Herşey karşılıklıdır hiç bir şeyi unutmayıp kötü olan şeyi haklıysan eğer surekli yüzüne vurmak 
(353 puan) tarafından
Oyy... Ama öyle de ömür geçer mi ki? Sürekli yüze vurmakla hataları...
(14,062 puan) tarafından
Ama demekki yapmislar bende ondan söylüyorum var canım öyle insanlar sen binbir türlü iyilik yaparsın söylenmez ama en ufak hatanda seni bayrak gibi memleket içinde sallarlar
(353 puan) tarafından
Haklısın. Öyle insan fazla. Tabii zamanla ayna oluyo insan. :/
0 oy
tarafından

Beni derinden etkileceyek bir kelimeyi ölsemde unutmam :ermm: bazi insanlar kaostan beslenmeyi seviyo benden uzak misira sultan olsunlar  

(353 puan) tarafından
Kaostan beslenenler gerçekten çok fena. Yorumunda haklısın valla güzellik...
tarafından
Sagol gülüm
0 oy
tarafından
Yapılanları hatırlar ona göre davranırım. Napıyım kinciyim değiştiremiyorum bu huyumu ☺
tarafından
Samimi olmuyorum zaten yaptıklsrını hatırlarım diyorum ya ☺
(353 puan) tarafından
Ne bileyim :) ailenden biriyse illa ki samimi oluyosun. Gözündeki değeriyle eşdeğer unutman yada öyleymiş gibi davranman... :)
tarafından
İstediği kadae akrabam olsun yaptğı bi yanlış ona göre mesafemi koyuyorum sen kendi kendine nasıl tekrar samimi olabiliyorsun demiştin kendi yorumumdan şüphe ettim öyle mi yazdım diye
(353 puan) tarafından
Ters anlaşılacak bi durum yok ortada, sakin... Ben kendim gibi bildiğim için demek ki karşımda olanları öyle yazmışımdır. Çünkü birinci dereceden yakınım olunca ben, her ne yaşarsam yaşayayım sünger cekebiliyorum. O yüzden öyle dedim... Diyen gitti, bişey demedim say :)
tarafından
Sakinim zaten ☺dedim bende mi sıkıntı var
Akrabam da olsa tahammülüm kalmadı artık. Elde olmadan kendilere olan sevgi ve saygımı kaybediyorlar
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Mesela görümcelerimin kaynanamın bana onca ettiklerini unutup onların yalancı samimiyetine kanıyorum sonra Bi anda akrep sokar gibi sokuyorlar beni sonra diyorum ki asla unutmıycaksın yaşananları.

Ve onlara inanmıycaksın diyorum kendi kendime 
(353 puan) tarafından
Oyy yalancı samimiyet bizim aile içinde de var da... Neyse herkeste oluyor demek ki. Bi ben yapamıyorum o yalancı samimiyeti :/
(2,160 puan) tarafından
İşte canım o yetenek meselesi. Adamlar doğuştan yetenekli sanki bu konuda
Ben bişey olsa hemen s*****s*****ortaya atlar bağırır çağırırım ama onlar sinsi herşeyin vaktini zamanını bekliyorlar ve sonra bam bam bam
0 oy
tarafından
Unutmuş gibi yapıp unutmamak .
(353 puan) tarafından
Bu da güzel :)
tarafından
Aynen öyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,460,843 soru

23,950,290 cevap

325,155 kullanıcı