Rabbim günah yazmasın ama istemiyorum ama yapacak birşey kıyamam aldiramam asla ama inşallah değerim düşmüştür neblm yanlışdır hani bisi olsun hamile değilsin desinler isiyorum.. maadi en cok da manevi hazır değilim
En son ki değerim 58.5di 31inde gittgmde yarın gitmeyi düşünüyorum acile değerime baktırmak için bakalım kaç olmus:/
Öyle deme kuzum nefesi veren allah rızkıda kolaylığıda verir sakim olmaya Çalış güçlü ol zordur anlıyorum ama güçlü durman gerekir
Canım lütfen böyle düşünme rabbim.verdiyse kolaylık verir her bebek rızkı ile gelir kuzum o.minicik bedeni yaratan rabbim elbette kolaylığını da sabrını da bereketini de verir lütfen böyle düşünme kuzu bebişin hisseder hakkında hayırlısı olsun kuzum canım.her şeyde vardır bir hayır üzme kendini
Kiz oyle deme ya hakkinda hayirliysa olsun
Bende çok korkuyorum rabbim günah yazmasın ancak bende 3 üncü yü kesinlikle düşünmüyorum da ters bişeyler oldu ama hemen ertesi gün hapı kullandım bende 8 saat falan geçmişdi aradan umarım bi sorun olmaz 16 gün var ancak bendeki endişe Peşimi bırakmıyo
Nasibinde varsa vardır ,
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah...
1,492,666 soru
24,389,752 cevap
349,234 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın