0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kocam çok kem gözlü ama anlamiyo ilk bebeğim 20 günlükken ne çok kaka yapiyo dedim kizim 2 gün kabız oldu ne kadar çok uyuyo dedi sabah 6lara kadar uyumadı sarilik olmadi maşallah dedi sarılık oldu kizim şimdi de her gelen misafire kizim çok uslu hiç uyanmiyo mama da kullanmıyoruz pek uslu sakın dedi şuan kizim ağlamaktan catliyo ve meme reddi yasiyoruz memeyi asla almiyo ama sütüm var kocamin gözlerini oymak disidna ne yapabilirim bebeğim için bebeğim 74 günlük 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Maşallah  dedirtceksin :/

Kem gözlü demeyelim de nazarı değiyo diyelim:D

(964 puan) tarafından
Şey geldi aklıma. Güldür güldür de bi adam var ya keşke benim olsa diyen :D eşinde aynı onun gibi demk ki
tarafından
Evet kem gözlü şevket:D
(964 puan) tarafından
Heh evet o ☺☺☺
(5,516 puan) tarafından
Meroo bemde ozelime bakimi ☺️☺️☺️
tarafından
:D  sen bakma çaklıtçı :D
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Göğüs ucuna biraz tatlı bişi sür ben calpol sürmştm biraz tutmuştu canm öyle dene
tarafından
Tamam canım sağol deniyim hemen
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Maşallah desin babanın nazarı değiyor :) 
tarafından
Fazlasıyla yaa az önce misafir vardı kızımı övdü övdü 2 saat sonra kız ağlamaktan catladi
0 oy
tarafından
Çenesini tutsun :) benim koca da öyledir nedense o yüzdn ben kizimin hicbirseyini anlatmam uyuduysa hic uyumadi derim usluysa cok yaramazdi hic durmuyo derim surekli kizimi kotulerim :)
tarafından
Bende öyle yapıyorum uslu işte yalan söyleme diyo valla bugün oyacaktim gözlerini
0 oy
(315 puan) tarafından
Kocana yorum yasagi koy hic yorum yapmasın ayni halam gibi masallah dedigi 2. Gunu gormeden meftaaa :) 
tarafından
Dedim zaten mümkünse sadex e sevmek için konuş kızımla iligli diye valla sonra ben uğraşıyorum
0 oy
(776 puan) tarafından
Ay gulcem diye çocuk uyandı vala senin gene kocan ben ne yapayim benim nazarim değiyor ne desem hop tepe taklak okuyorum ufluyorum yok 
tarafından
En iyisi çeneyi tutmak :D
(964 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım. Kendi kendime nazar ederim ya
0 oy
tarafından

Bende tam tersi :) kocam değil hep ben yorum yapar nazar degdirtirim:)

6 aya kadar hiç hasta olmadi ,ay olmadı şükür dedim dedim

Önce grip oldu sonra idrar enfeksiyonu .

Ay ne güzel dişi geç çıkacak dedim

Altan iki tane çıkarıp ömrümü yedi 

Ay ne güzel kendi kendine oyalanıyor dedim

Beni görmezse ağlıyor 

Maşallah ne güzel ağzını acıyor dedim şimdi kıtliyo vs 

Artık tam tersi allah beni çenemi napsın:))))

tarafından
Seninki de zormus en iyisi yalan söylemek tersini dicen hep:D
0 oy
(4,896 puan) tarafından

Bazen aşırı sevgiden yakınlardan da gelebiliyor nazar. Üzerine sürekli dua okuyun ve masaallah deyin. Ve baskalarinin yanında sürekli söz etmeyin bebeginizden, eşinizi uyarın tatlı bi dille :)

tarafından
Valla bugün tatlı dille uyarmadım hiç şiddete karsiyim ama elimde kalıcakti :D
(4,896 puan) tarafından
Aman aman yavaş:)))
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Cevşen takabilirsn, 7 âyetel kursi ve nazar ayeti okunması iyi olur canım. Bi de maşallah desin kocan :)
tarafından
Tamam canım sağol takalim en iyisi
0 oy
(1,347 puan) tarafından

Demek ki senin kocanın maşallah dediği 3 gün yaşıyor ahahaha o nasıl bir göz kız :D:D

(1,347 puan) tarafından
Ay vallahi komşun olmak istemezdim kız ahahaha adamdaki göz göz değil meteor taşı :D
tarafından
Ahhaha güldür güldür programında kem gözlü şevket var ya keskee benim olsa dediği şeyi kurutan o gibi valla :D bak daha az önce misafir vardı kızımı övdü övdü  mama kullanmadık yok uslu vs misafir gitti kizim 10ndan 1e kadar ağladı şimdi biraz yorgun düştü ağlamaktan ve hiç bi şekilde emmedi sütüm gelmesine ac olmasına rağmen
(1,347 puan) tarafından
Bence sen kocanın gözünü bağla biri gelince başka çaresi yok bunun ay şaka Maka vallahi işin zor ne yapıcaksın böyle bilemedim kuzum
tarafından
Kızımı kötülücem artık uyuduysa uyumadı emiyosa emmiyo gazi yoksa çok gazi var dicem yalan soylicrm mecbur napiyim :d
(1,347 puan) tarafından
Ahahaha bencede kuzum  garanti olsun :D
0 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah ciddi misin sen
0 oy
(311 puan) tarafından
Maşaallah desin canım o zaman nazar deymezmii ama doğru söylemek lazımmış hoca dedi maşallah değil maşaallah demek gerekiyo 
0 oy
(667 puan) tarafından
Bi daha soyle canim dusuncesine engel olamaz ama dile getrmesn.yorum yapmasin misafrlerin yaninda da ovmesin sen karanlikta sessiz bi ortamda ayakta degisik pozisyonlarda emzrmeyi dene bi de gazi var mi ona bi bak belki ondan almiyordur memeyi bi ilik dus aldr bebegine
0 oy
tarafından

Maşallah , yada suphanAllah diye başlasa cümlesine daha iyi olur ,

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 204 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 553 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 345 göst.