0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Haftaya perşembe doğum yapicam gün aldık bugün sezeryan olacak kızımda doğum yaptığımda anestezi uzmanın yüzünden yoğun bakımlık oldum Şimdi de korkuyorum yine aynısı olursa aynı hastane değil ama yinede korkuyorum ya oğlumu göremesem ya ona bebişime birşey olursa kısaca anlayacağınız çok korkuyorum ve çok tedirginim bana ve bebeğime dua edin kizlar çok ihtiyacım var dua ya:'(:'(

8 Cevaplar

0 oy
(14,065 puan) tarafından
ALLAH sana bağışlasın yavrunu kazasız belasız kucağına almak nasip olsun inşaallah ❤❤

Vee hakkında hayırlısı olsun her daim☺☺
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm çok saol
-Reklam-
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Korkma canım rabbim yardimcin olur inşallah hamilelik hormonlarından dolayı oluyor bunlar 
(345 puan) tarafından
Yaa ister istemez tedirginlik duyuyorum ve hep kızımda doğum yaptığım an aklıma geliyor ve korkuyorum oyuzden
0 oy
(467 puan) tarafından
Korkma canim Allah büyük yardım eder inşallah kazasız belasız yavrunu alırsın kucağına sağ salim çıkarsınız o hastahaneden rabbine sığın dua et o kolaylaştırır insallah 
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm çok saol
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini ❤❤☺️❤❤
tarafından
Gelir demi yaaa ☺️☺️ valla nasıl bişey olacak diye çok merak ediyorum diğer doğumlarımda yaım küçüktü cahildim anca doğurdum
Ama bu 3. Çok şanslı hem anadan hem babadan ☺️ bilinçli bi gebelik geçirdim

Bu arada kaç haftalık alıyorlar doğuma
(345 puan) tarafından
38+4 haftalıkken alacak cnm hemde su gibi gelir o zaman o zaman da dersin ne çabuk geçti diye söylersin ben ilk çocuğumu kucağıma aldiğimda 18 yaşındaydım ikincisini aldiğimda 22 yaşındaydım şımdı ucuncuyude 26 yasimda alacam inş kucagima:)))
tarafından
Benim dr tam 38 de alırız dedi  ben de ilk 16 ikinci 19 şimdi 26 yaşındayım
(345 puan) tarafından
Sen ilkinin çok erken almışsın cnm ve üçüncüyü aynı yaşta doguracaz küçük yaşta anne olmak güzel oluyor çocuklarınla büyüyorsun ne mutlu bize Allahım acılarını göstermesin inş bize
tarafından
Aminnn canım çok aminnn❤☺️
0 oy
(136,895 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm tskr ederim
0 oy
(360 puan) tarafından
Korkma canım olumsuz düşünme pozitif ol inşallah her şey çok gzüwl geçecek her doğum her gebelik ler çocuk bile farklı daha iyisi olacağına odaklan Allah seninle :) ❤️ 
(345 puan) tarafından
Inş cnm öyle ama elimde değil dua ediyorum sürekli ama ister istemez kızımın doğumu aklıma geliyor o yüzden çok tedirgin oluyorum ve korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı  olsun ins
(360 puan) tarafından
Bismillahilezi la yedurru duasını aç bol bpl dinle ama kalpten inan bu duanın mucizesini sana anlatamam gönlünü fetak tut biz nerdeysek Allah orda tevekkül et ve teslim ol
(345 puan) tarafından
Dinleyecem cnm Allahtan başka kimimiz var cnm cok saol bu tavsiyen icin
(360 puan) tarafından
Tabi ki öyle bitanem
0 oy
tarafından

Allah  yar ve yardımcın olsun, 

Ama korkma bir defa kötü birşey yaşadın diye ikinci defa tekrar yaşayacak değilsin , Allah büyük içini ferah tut herşey çok güzel olacak. ...

Bebeğinide göreceksin kucağınada alacaksın ...

(345 puan) tarafından
Amin inş cnm tskr ederim saol
0 oy
tarafından
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum 
(345 puan) tarafından
Amin inş cnm tskr ederjm

İlgili bir soru bulunamadı

413,564 soru

12,449,777 cevap

46,270 kullanıcı

Kategoriler