yok valla ikbal hâlâ daha konuşmuyoruz hiç pişmanlık belirtisi yok ayrı uyuyor telefon elinden düşmüyor ben de hiç muhatap olmuyorum zaten bana benimle muhatap olma bundan sonra dedi ki bu lafı bana daha önce de defalarca dedi küfür etti bana ne bileyim hiç içimden konuşmak gelmiyor zaten pamuk ipliğine bagliyim şu an en ufak bir tartışmayı dahi kaldıracak takatim kalmadı korkuyorum şiddet uygular diye en azından havalar isinana kadar inşaAllah bulaşmaz bana bu karda kışta nasıl giderim öbür türlü iki metre kar var kızıma mont almadı ayakkabım yok kışlık yok almıyor ne de olsa cikmicaksiniz evden yaza kadar ne gerek var diye ama yegenlerine kardeslerine aldi bot her sene alıyor zaten annesinin botunu görsen kimse de bulamazsın 70 yaşındaki kadın sosyete cizmelerinden giyiyor iki çift aldirmis 400 liralık bana gelince almıyor havalar isinsin zaten gidicem kafama koydum her akşam beş lira on lira gizlice alıyorum farketmiyor çünkü her akşam bin lirayla geliyor eve beni ailemin yanına atacak kadar toplayip gidicem