Oncelikle okudugunuz icin cok saolun kizlar yorumlariniz benim icin onemli
Oncelikle ben suan 38 haftalik hamileyim esimin kardesi baska bi sehirde okuyo ve gelmisti neyse bizde onu gormeye gidicektik hafta sonu esim haber verdi tm demisler baska yere soz vermisler vide o zaman bize niye tm diyosunuzki neyse esimde dediki cuma aksami gidelim dedi hem bosver hafta sonu evde oluruz dedi Allahim saat 8 de ciktik evden ama nasil yagmur yagiyo taksi gecmiyomu gecenler hep dolu neyse o arada munubus geldi bindik bide kardesi aradi esimin avi nerdesiniz sizi bekliyoz yemek yiyecez diye esimde biz yemek yedik siz yiyinndedi demiyoki abi yengem hamile geliyim arabayla arayim yagmur cok yagiyo demedi esimde nasil kizdi ama kapatinca nasil insanlar ya ded nese indik hala yagmur yagiyo gittik esim dediki insan bi arar dedik abi geliyim aliyim yengemin son gunleri der ne dusuncesizsiniz dedi hic biri bisey demedi saten babasi elinde telefon oyun oynadi biz gelene kadar anneside oz degil uvey neyse pazar gunu ben ondna onceki pazar ama esimde dediki mervede sancilandi hastaneye goturdum dedi Alahdan afkadasin arabasi bendeydi dedi hic biri demediki oglum al arabayi nolur nolmaz doguma az kaldi taksi falan beklemem demedi babasi saten elinde telefon oynuyo anneside ne desin bisey olmaz dedi ambulans var taksi var hemen dogmuyo ya dedi babasi agzini acmiyo ordan esim nasil sinirlendi ama hadi gidelim dedi kalktik geldik digersigun annem aramisti beni sesimden anlamis bisey oldugunu sordu kizim arabayi verdilermi dedi yok anne ambulans var taksi var bisey olmaz dediler dedim babaminda arabasi yok babamda duydu nasil zoruna gittis dun gitmis 40 milyar para cekmis bankadar 30 milyarda kenarda varmis bugun gitti araba almaya kizim en gec cuma gunu getiricem size dedi nasil zoruma gitti adamin arabasiyok gitti kiredi cekti bizim icin biz kiralicaktik dedi olmaz dedi siz elinizdekileri harcamayin lazim olur dedi ogun sabaha kadar aglafim tabi esimde anladi ailesinin nasil bi insan oldugunu bu sayede cok konusmuyoduk saten onlarla simdi dogumda gelucek illaki o kaynanam olucak kadin ona soylucem ben uanimda istemiyotum kimseyi diye gondericem