0 oy
586 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Su aralar yemek postu çok açmaya başladım niye bilmiyorum :D neyse iyiki varsınız sizden fikir almak güzel:D 

Şimdi ben bugüne değişiklik olsun diye patates haşladım salata yapayım diye yanınada mercimek çorbası yaptım eşim demin aramış mesai var diye yani bugün yok patatesi dolaba kaldirsam doğramıştım sadece yarına yapsam bisey olmaz demi? :D

8 Cevaplar

0 oy
(1,524 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Dur kaldırma yap sen oğluşumla ben geliriz beraber yeriz nolcak bugünde böyle olsun :D
tarafından
Yaa gelsenizeee:D
(1,524 puan) tarafından
Tamam kocam beye söylüyüm işten gelince bıraksın bizi size :Dd gel diyince de gelir alır :D:Dd
tarafından
Hahahha hatta beraber yatalım koca gecede çalışıyor:Ded
(1,524 puan) tarafından
Yoo ama kocam bensiz uyuyamaz :D cumartesi gece olur ama o gün pikniğe gidecek baya geç gelir zaten gelincede kendi yatıp uyusun :Dddd yaa özendim :D
tarafından
Cumartesi gecede benim koca evde olur olmaz :D ya valla ya senin koca izin verir heraldede benimki vermez :D keşke diyorum suannnnn
(1,524 puan) tarafından
Kalmaya müsade etmez o baya abartı oldu da :D öyle gidip gelmeye karışmaz ya çok şükür serbestim o konularda yani sorar bende anlatrm kimse neyse güzelce bırakır alır sağolsun problem yapmaz :D belli zaten sende o ışığı görseydim şimdiye misafirim olmuştun :D
tarafından
Valla ya çok isterdim ama bizimki ne bileyim görmemişler öyle şeyleri tuhaf karşılıyorlar değişikler ))
(1,524 puan) tarafından
Malesef bazı insanlar öyle.. Napalım gittiğin yere ayak uydurcan ne derler vardığın yer körse sende gözünün birini kapatcan:D dengi dengine düşmüyor çoğu zaman.. Seni onlardan önce bulsak kardeşime alırdım :D:Dddd
tarafından
Hahaha kardeşin kaç yaşında ki:D sendende iyi görümce olur heee:Sdd
(1,524 puan) tarafından
23 :D öyleyim zaten üstüme görümce tanımam :Ddd
tarafından
:DD ee şimdi halen bekar mı sen görümce olamadın mı hala tuh :D benimde var erkek kardeşim daha 18 yaşında:F
(1,524 puan) tarafından
Ben 2 defa görümce oldum canm benm :) O evleneli bi seneyi geçti ama ben ondan önce de görümceydim zaten :D küçükmüş daha :Dd
tarafından
Anaa hemde 2 kere olmuş:D maşallah maşallah:)) iyi mi  ya gelinleriniz anlasabliyormusunuz:D
(1,524 puan) tarafından
Valla ne diyim bilemedim.. Bi tanesi annesigilin yanında çünkü abim vefat etti.. Ama iyiydik ya kul kusursuz olmuyor işte onu da öyle kabul edip içimize almıştık bizden biri o da hiç öyle kavgamız gürültümüz olmadı biz kavga sevmeyiz annem hep herkes yerinde sağolsun der. Öbürü de küçük kardeşimin işte 3 ay içinde evlendiler kendi buldu istedi bize kalsa bizim düşüncemiz çok farklıydı ama bize kalmadı malesef. Değişik biraz yani değişikler aman herkesin evi ayrı yolu ayrı dedik onu da saldık napalım annem şimdi ondan için sağolsun selamı gelsin diyor bizde durum böyle anlycağn
tarafından
Ay başınız sagolsun kaza felan mı? Rabbim mekanını cennet eylesin:( Ya işte evlenecem diye tutturduysa yapacak bisey yok inşallah mutlu olurlar hep
(1,524 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun  lenfomaydı yani lenf kanseri Allahım kimseye göstermesin çok sinsi ilerlemiş bilemedik öğrendiğimizde abim çok hastaydı hastalık da son evredeymiş olmadı işte Allahım emanetini aldı elden bişey gelmedi öyle acı öyle zor ki.. :'(
Aynen öyle hemde ne tutturma işte 3 ayda oldu bitti bizde bişey anlamadık
tarafından
Çocuğu felan var mıydı ya :(
(1,524 puan) tarafından
Var iki tane çok küçükler daha ama böyle olacakmış biz hep yanlarında olcaz inşallah
tarafından
Ya çok üzüldüm ama işte Rabbimin verdiği bisey buda :((
(1,524 puan) tarafından
Öyle canım ölüm hak hepimizi bulcak ama abimin ki erken oldu biz iyileşecek diye beklerken git gide kötüleşti annem babam acısını gördü çocukları küçük karısı genç zor çok zor Allah kimseye evlat acısı göstermesin ben babamın hıçkıra hıçkıra ağladığını da gördüm ya evlat acısı çok betermiş dedim.. Şimdi öyle dua ediyorum iki ablam bi de kardeşim var bizim günlerimizi görsünler torunlarınında öyle inşallah
tarafından
Ya tabi çok zor hani derler ya rabbim genç ölümü vermesin diye :( Rabbim size çokça sabır versin çok üzüldüm ne diyeceğimide bilemiyorum :(
(1,524 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benm.. evet kelimelerin bi anlamı yok böyle zamanlarda Allahm bizi cennetinde buluştursun inşallah annemle babamla doyamadığı yavrularıyla..
tarafından
Amin inşallah canım .. :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok olmaz bence ağzını strecle ama
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim:)
0 oy
(558 puan) tarafından
Ustu acik olmasin bisey olmaz canim 
tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim:))
0 oy
(134,070 puan) tarafından
Guzel bi strec cek bisi olmaz
tarafından
Tamam teşekkür ederim :D
0 oy
(16,484 puan) tarafından
Haşlanmış ise bişey olmaz 
tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim
0 oy
(482 puan) tarafından
Patates dolaba girince tadı değişiyor. Daha soğuk yenmez. Soğanı kavurup patatesleri at içine tuz nane biber at patates kavurma yap daha güzel oluyor. 
tarafından
Onuda çok yaparım canım olmazsa öylede yaparım ya şimdi biraz fazla ben kendime ayirsam  yiyecegim kadar eksilecek oda yarim kalacak aman yarına yapayım diye düşündüm teşekkür ederim
(482 puan) tarafından
Sıcak sıcak pattisi kavurucan yanına da sıcacık bir çay taze ekmekle oyyy oyy acıktım galiba :D
Ya da şöyle yapalım sen patatesi kavur ben fırından taze ekmek alıp geliyom sana :))))
tarafından
Çayı koyuyorum hadi:D
(482 puan) tarafından
Eyvallah gönlü geniş insan ❤
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Yok canım bisey olmaz saklama kabına koy yarına yaparsın ⚘
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Kararır ya salatayı yap ye yarın tekrar yaparsın