0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum 7 aylik ben ona corbalar yapiyorum püre yapiyorum yoğurt veriyorum evde meyvesuyu yapiyorum yoğurtta ev yogurdu ev pekmezi veriyorum bisküvilerine ceviz ekliyorum  yemeklerin suyundan veriyorum yemeklere baharat koymuyorum  kahvaltida yumurta peynir recel veriyorum baska ne yapabilirim siz neler yapiyosunuz fikir verir misiniz?

image

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah kuzum daha ne yapicaksin kemik suyu ve et suyu kaynatıp yemeklerine ekleyebilirsin bir de 7 aylık demişsin kuzum tabaktakiler biraz až sanki
tarafından
Tarhanayı şehriye ve bleder den çekilmiş kıyma ile zenginlestirebilirsin .

Avakado lu ve elmalı yoğurt verebilirsin .

Ekmek yerine yulaf ezmesi kullan karbinhidrat olarak mesela o daha zengin .

Hem vitamin alır hem kilosunu alır hem ek gıdaya ali-şir .

Tereyağda kullanabilirsin kahvaltılarında.

Keçiboynuzu özü,yoğurt karışımı gibi .

Yada yumurta ,avakado ,ceviz ,peynir gibi .

Yanında içecek olarak ıhlamur gibi .

Meyvenin.suyundan degil de meyvenin kendisini yedir posasini yani .

Suyundan değil posasindadir vitamin .

Pürelerine irmik katabilirsin aynı kavanoz mama gibi besleyici ve kilo saldırıcı .

Yada gece yatmadan muhallebi ,kaşık mamasi yada .

Pirinç unu ,irmik,meyve pekmez karışımı gibi tok tutar besleyici ve kilo aldirici
tarafından
Tavuğun suyundan öte tavuğun kendisini bleanderdan geçir ben 8 aydan sonra baslayicam tavuğa .

Çünkü yumurta pisik yaptı,sonra ara verdim .sonra yeniden başladım .

Kuzu kıyma Yada yağsız dana kıyma gibi da verebilirsin bebek.icin 3 kere çekilmiş.
tarafından
Suan meyveyi pure halinde verebiliyorum suyuda makul geliyo
tarafından
Tavuk puresi var fotoda
tarafından
Valla cnm gir mutfağa aklına geleni yap :) acayip zevkli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz simdilik yeter o saydiklarin cokta fazla yükleme 
tarafından
Yeter canim o kadari
tarafından
Simdi yine yemek yedi Allahimmm el yuz bi gor pasağini gul gul ölursun banyoya sokucam :D
tarafından
Naptin kiz :)))) agzini mi bulamadin üstüne niye döktün olsun cani sag olsun bisey olmaz
tarafından
:D tabaga uzandi bende verdim eline amaaan canlari saolsun bacim yikarim mis mutlu olsunlar
tarafından
Öyle valla hepsi geride kaliyo insan bi gün o anı bile özlüyo
0 oy
tarafından
Yogurda yumurtanın sarısını karıştırıp verebilirsin canım 
tarafından
Yoğurda bisey karistirmadan veriyorm canim
0 oy
tarafından

Bebek mücveri kuzum ılık suyunla havuç sarımsak çorbası patates tostu kahvaltı da yumurta yağ da kiyamali yumurta reçeller yapıyorum şekersiz ıspanak ne gelirse uyduruyorum aklıma :D

tarafından
Yavrum  ben  çoğunu kafadan atmasyon yapıyorum napim karıştırıyorum yediği şeyleri

Mucever yarim kabak yarim havuç yarim patates as birşey sığan içine Zeytin yağı nane kuzum rendele az un sonra tost makinesinde pisiriyorum

Patates tostu 1 tane orta boy patates
1 yumurta sarısı labne kasar robottan çekiyorum az yağ çok az un onu da tost makinesine bütün döküyorum yanına reçel pekmez ıhlamur veriyorum

Ispanaklari küçük  küçük elle koaprtiyorum az sogan bir tane tavuk veya et suyu kupu haşlıyorum az  birsey pirinc cok az

Pirasayida aynı şekil
Yeşil mercimek köftesi kuzum haşla içine az sarımsak az ekemk yime koy tost makinesine kızart yanına yoğurt uydur gitsin bacim :))))
tarafından
Hahahahha kiz supermis ya ben unutmusum 4 yil aradan sonra hepsini sil bastan yapiyorum valla baciiii :D
tarafından
Inan kuzum yeni bebek nasıl bakılıyordu unuttum 11 aylık oğlum sanki hep büyükmüş gibi hisediyroim :)
tarafından
Birde beni dusun aradn 4 yil gecti sanki hic bebek buyutmemisim gibi yaptikca hatirliyorm :))
tarafından
Insan unutuyor canım ya valla zor oluyor ama hee bebek de insan daha da büyür sanki öyle geliyor bana:)
0 oy
(13,565 puan) tarafından

Kız şimdi bisey sorsam bu 1.ve 2. Tabaktaki ne anlayamadım canım :ermm:

tarafından
Hazir ama kendim yapmayi dusunuyorum acikcasi canim peyniride oyle keza disariya guvenilmiyo asla kavanoz mamasi danone meyveli yogurt vermiyorm buyuk 4 yasinda ona bile vermiyorm abur cubur kola almam eve asla meyve suyunu kendim sıkarm almam Bebe biskuvisini bi kaba koy 5 6 tane uzerine bi cay kasigi pekmez koy cok az kaynar su yumusat bu kadar olsun sor hic rahatsz olmam :)
(13,565 puan) tarafından
Kuzum 2. Nasıl yaptın peki :)Teşekkür ederim
tarafından
Havuc patates yikadim soydm kucuk kucuk dograyip cok az bi suda hasladim uzerlerini biraz gecicek kadar bi su sonra tavukta hasladm blendrdan gecirdm zeytinyag koydum bi tatli kasigi boyle kuzum
(13,565 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ederim allah razı olsun
tarafından
Ne demek canim her zaman sorabilirsin hic cekinme

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,359 göst.
29 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,199 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
5 Mart 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos_1 (9,202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,722 soru

24,609,762 cevap

364,022 kullanıcı

...