Allah kaynanasyla yaşayan herkese sabırlar ihsan etsin.1 aya yakındır bizde doğum için geldi..dır dır dır dayanmak zor cidden...hele de kalp kırmak istemeyene
Kaynanamla ayni binadayiz cok zor walla yakin oturmak. Smdiki aklim olsaydi ewime bosuna 25binlik mobilya alacaqima yerde minderde otursaydm da kiraya ciksaydim diorum. Tabi ben mobilya alirkn borcn bize kalicaqini bilmiyordum bnde hewes ettim sacma sapn seyler aldim 3qunluk ewliydim kaynanm borc senetlerini kocama werdi sen odeyeceksin die smdi bu ewden cikmak istesemde borc odediqimiz icin cikamiyoruz.. Welhasil kaynana bi cumlede qeciyorsa o cmle qelin icin muhakkak zordur
AMİNNN ben beraber oturuyordum 3 sene sonra taşındı şimdi ayda bir geliyor ama.... :/
Allah kaynanamdan razi olsun bebegim 21 gunluk geliyor bana sormadan yatak odama girmiyor herseyi soruyor dolaplarimi bile acmiyor mutfakta diyorum kendi evin gibi davran diye ama durmasi ggerektigi yeri biliuor emzirirken bile yanima ggelmiyor rahst emzireyi diye
Valla kaynanamla alti ustlu oturuyorum iyiki oyleyim bana cok yardimci oluyor kapimi calmadan ben kapıyı acmadan asla iceri girmez girse dahi oturmaz ben rahatsiz olmuyayom die, soyle dir dir yapan kaynanalari anlamiyorum onlarinda kaynanalari vardi onlarda gelin oldu oda yasadi ve sana yardimci olmasi gerekirken neden boyle seyler yapio anlamiorum allah sana sabir versin canim sabret elbet evinden gider rahat edersin sık dişini
1,492,348 soru
24,384,453 cevap
348,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın