Iğne vücudun dengesini bozuyor,
Spiral kayıyor, diyorlar son çare
Prezervatif eşim kabul etmiyor...
E biz ne yapalım ? Tecrübesi olan yardımcı olsun şaştım kaldım vallahi..
Ben hap aldim ama onlada kalan varmis ben şok
Ben de bunu düşünüyorum kara kara 40 cikana kadar da düşünür dururum.Spiral kayıyo eşim kendi gecistiriyo şimdilik biliyorum ki kendi korunmaz.. Iğne bi türlü hap bi türlü ne yapcam bilmiyorum ikinciyi Allah nasip ederse bi 4 5 yil dusunmuyorum şartlar da bunu gerektiriyo zaten.. Kadın olmak ne zor iş yaaa
Canım ben kızımı doğurduktan sonra spiral taktırdım tam 8 yıl kullandım hiç bi sıkıntı dahi yaşamadım, ne kaydı ne adetim yoğunlaştı falan... sonra bebiş istedik çıkarttım ve hemen hamile kaldım millet bana 8 yıl kullanmışsın bakalım hamile kalıcan mı diyorlardı Allah bilir orasını dedim ve Rabbim verdi 35 haftalık hamileyim. Bu yüzden milletin dediğine bakma bence. Taktır spiral bakarsın bi denersin memnun kalmazsan çıkartırsın ve hiç belli olmaz belki de memnun kalıcaksın. Tereddütle yaşamaktan iyidir valla. Bende sevmiyorum prezarvatif olayını. Doğumum olsun kırkım çıktıktan sonra taktırıcam tekrar
Eşim nisanın başında falan gelcek bende çok korkuyorum tekrardan hamile kalmayı daha oğlum 3 aylık
1,493,043 soru
24,395,324 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın