0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Belli üç beş ilde güya çalışmayan annelere kreş desteği varmış aylık 650 tl  . Malatya da deprem dolayısıyla seçilmiş . Bi heves bi heves oğlan ne güzel gider dedik.  Sabah hemen kalktım gittim e Devlet şifresi falan aldım başvuru yaptım meğersem yine çalışan anneye destek . 

Hayır zaten çalışıyo birazda bize destek verin demi ya . Durumu olmayıp gonderemeyen iki üç çocuklu olan bi sürü ev hanımı var niye hersey calisanlara

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çalışan çalışmayan herkes için geçerli diye biliyordum ben öylemiymiş ya 
(439 puan) tarafından
Haberler öyle de canım ben biraz önce görüştüm sadece çalışan anneye dedi
-Reklam-
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Canım ben şuan çalışmıyorum. Ben başvuru yapabildim. E devlet arama yerine kamusal çocuk yaz çıkıyor. Bi test çıkıyor testi dolduruyorsun en son bebeğin kimlik nosunu soruyor. 
(439 puan) tarafından
Bende başvuru yaptım canım . Çıktı alman lazım kağıdı imza falan bi yere teslim etmek lazımdı galiba . Nereye diye sgk yi aradim bi tam net bilgi alayim diye .
Sadece çalışan ve çalışmak isteyen anneler için dedi . Ödemeyi calismaya başladığınız zaman sgk başladığı zaman alabiliyosunuz dedi
(7,935 puan) tarafından
Aaaa sgk başladığı zaman mı  düzene bak çocuğa kim bakacak
0 oy
(60 puan) tarafından
Kız çalışana mıymış yine bnde calismayana diye sevindim yaaa neden bize bişey yok ya
(439 puan) tarafından
Zaten çalışıp para kazanıyorlar istediklerini yapabilirler ya biz  ortada kaliyoruz
(60 puan) tarafından
Aynen ya para kazanıyorlar zaten  bir kerede calismayana yapsınlar yav bir kerede
0 oy
(3,676 puan) tarafından
E devletten nasıl yapılıyor canım ama bende çalışan anne die biliyorum
(439 puan) tarafından
Www.turkıye.gov.tr ye gir kurumsal çocuk yaz canım oradan
(3,676 puan) tarafından
Yedek kimden ban sayısı dolmuştur diyo bide bende çalışmıyorum  :(
0 oy
tarafından
Her yerde de reklam yapıyorlar çalışan çalışmayan bütün annelere diye benim herşey oluyor ama çocuklar kreşe gitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,081 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 669 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 340 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 03.02.2021 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.