0 oy
704 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Kizlar az önce kaynanamgil bizdeydi yeni gitti uyuzlar ne zaman gelip gitseler eşimle kavga ediyoruz neymis ben hep böyle yapiyormusum annesigil gelip gittigi zaman ben istemiyorum gelmelerini açık açık soyluyorum kendine çocuk dogdugundan beri gına geldi haftada bende kaynana hanım birde kayinimi alir gelir yanliz gelmez ben kendi aileme ayda yilda bir gidiyorum annem sık geldi buara işim falan vardi ogluma bakmak için bana diyor ben senun ailen geldi mi böyle mi yapiyorum diyor benimkiler sürekli gelmiyorlar ve rahatsizlik vermiyorlar annesigil geldi mj gitmeyi bilmiyor gına geldi artık annesinin yaninda ilk evlendigimiz zaman neymis kahvaltida zeytini soslamadan koymusum onu anlatti esas o yuzden kavga ettik dedim niye ananin yaninda söylüyorsun anlatiyorsun agzina laf veriyorsun neymis şaka yapmış gülüp gececek misim cok kirildim nefret ediyorum yakın oturmaktan yazin tasiyacagm insallah kizlat uzun oldu hakkinizi helal edin

9 Cevaplar

0 oy
(7,126 puan) tarafından
Valla herkeste bir kaynana sorunu allah sonumuzu hayir etsin bende kaynanmlar konusmam asiri mesafeliyimdir ararsa acmam acarsamda mutlaka o gun esimle kavga ederiz mutlaka
(179 puan) tarafından
Ya allah bildigi gibi yapsın istemiyoeum ya gelmelerini bıktım artik geldi mi birfe cocukla ilgili nasihat nasihat sonra da diyor annesi sensin tabi istedigini yap
(7,126 puan) tarafından
Bastan mesafeni koycaktin canim nesela benim cocuguma ben ve benim annemden baska kimse bisey veremez bazen bazi insalae geliyor tutarken o kadar rahat tutuyolar ki dusurrcekler diye aklim cikiyor verin cocugu emzircem deyip ellerinden hizlica aliyorum birdaha asla istemiyolar hatta bana herkes iyi bizim cocuklarimiz var yoksa sen adami catlatirsin birtek sende mi var diyolar
(179 puan) tarafından
Canim bende cocuk icin kavga ettim birswy vermiyor etmiyor ama nasihat nasihat gına geldi yani
-Reklam-
0 oy
(699 puan) tarafından
Bisey diyim mi bebem aynısını yaşıyorum bide benim annem engelli düşün oraya gittikçe çatliyo kaynana e oraya gidiyor hep istiyolarki hıc bu gelinler anasına gitmesin bide canım sıkkın şuan var ya allah bildiği gibi yapsın şu kaynanalari bi iyisi denk gelmedi bize. 
(179 puan) tarafından
Ya benimkinin ailesi kıymetlendi cocuk doğduktan sonra sicacam agzina o olacal artik haftaici geliyorlar birde beyfensi haftasinu basima musallat edecek kalkmis anasinin yaninda pazar gunu birlikte yemek yapip yiyelim mi diyor bana soruyor onların önünde
(699 puan) tarafından
Benimki de aynı çok kıymetli anası bizimkiler de geldi mi kalır lan nalet zaten yüzünü  yeterince goruryrm herşeye karışır bide oğlu ya oğlu mesela benim dolabimda bisey olmasını cekemz herkes3 laf eder buzdolabı dolu dolu elhamdülillah var kıskanç karı oğlunun 2 lira fazla kazanmasini istemiyor bekarken ona veriyordu ya smdi veremeyince
(179 puan) tarafından
Pislikler kiz hepsi ayni asagida yorumda da biri kalkmis yok sorun sizde benim niye kaynanamla aramda sorun yok yazmis gece gece araya kaynayacak haslayacam o olacak
(699 puan) tarafından
Zaten o sorunu olmayanlarin şeyinde ne var merak edyrm kocayla iyi ailesiyle bi bizde var heralde bizi buldular
0 oy
tarafından
esinde konusacak laf bulamamis zeytini mi soylemis 
(179 puan) tarafından
Boş konusacak ya işte
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Vallah k.bakmayin ama demekki sorun sizde de var tek kaynana da degil benim kaynanamla neden hiçbir problemim yok acaba ? 
(406 puan) tarafından
Öyle güzelim de işte insanın sabirini zorluyorlar gerçekten bende de var mesela aynı bu model kaynana bana yapmadığını bırakmadı zamanında insan unutamıyor unutamam da hicbirsey olmamış gibi gelip 1 ay kalır evimde yayila yayıla herşeyin bir adabı yokmu sence?
(699 puan) tarafından
Benimki de kalır yatak odama girer bi l koltuk oturma odam da geldi mi 2 80 yatar lan zaten  1 koltuk kalk derli toplu otur
(179 puan) tarafından
Sen gülüp geçebilirsin benim mizacim boyle degil cok sinirliyim lütfen alkah icin nasihat verme herkesin ne yaşadığını bilemezsin
(179 puan) tarafından
Arkadaşım kaynana savunuculuğu yapacaksan git bir post ac orada yap lütfen allah icin  istemiyorum çünkü bana esim askerdeyken bile sahip cikmadilar elimdeki parayı bile istediler daha neler neler o yuzden bilmeden yorum yapma
(406 puan) tarafından
Aynı benimki de öyle işte kendi annem evde eşim yokken bile kapıyı tıklar girebilir miyim kızım diye bunlar ne zanneder kendini bilmem
0 oy
(406 puan) tarafından
Ayyyniii modelden bende de var güya benimki başka şehirde ama standart her ay gelip 15 gün kalır bende istemiyorum yani açık ve net 15 gün nedir ya her ay çıldırıyorum hiçbir özelim kalmıyor deli oluyorum eşimle birbirimize giriyoruz kızı da benim evin dibinde orda kızıyla yer içer gezer akşam gelir onda kalmaz ama hepsi toplanır gelir esimin git ablam da kal biraz da dediği bile oldu arsizzzz yüzsüz insan ben burda kalırım karışma dedi ben şokkkk her boka karışır
0 oy
(40 puan) tarafından
Oğlunun evi elbette gelecek..umarım ilerde aynı şeyi yasamazsiniz
(179 puan) tarafından
Ya allah icin siz gidip kaynana savunuculugu yapmaniza geluo burda bana nasihat verme ne yasadigimi biliyor musun oğlunun evi diye bana ger kötülüğü yapip sonrada yuzsuzce gelemez
0 oy
(64 puan) tarafından
Valla banada evlenmeden önce kaynamaya yakın olmak kötü diyorlardı bende ne olcak ya diyodum ama gerçekten kötü ben bide üç eltimle aynı apartmanda oturuyorum 3 katlı ev üç elti artiy aynana da yakın hemen çaprazımızda
0 oy
(798 puan) tarafından
Valla bizde geldik kaynanamdan benimkude cok degisiyir.Gerginlisyrz hic gitmek istemiyorum. Beni gicik etmekbucin guzur kacirmak icin ellerinden geleni yapiolar.
(179 puan) tarafından
Vallahi cok mutsuzum kizlar iş bosanmaya kadar gidecek gibo çok bunaldim anlatıyorum anlamıyor ama bundan sonra geldiklerinde soğuk davranacagm duvar gibi olacagm ve gelmelerini istemedigimi bellik etmek icin elimden geleni yapacagm
0 oy
(359 puan) tarafından
Bacım seni benden iyi kimse anlayamaz valla 5 yıllık evliyim inan şu evi benimseyemedim onlar gelince evde yabancı gibi hissediyorum kendi mi 
(359 puan) tarafından
Evi alırken o kadar dedim yakın istemiyorum diye döndük dolandık ben de sandık uzak bi yere geldik meğersem 10 bina ileriye gitmişiz aman erkekler anlamiyor işte ben önceden de eşim olmadan gitmezdim kaynanama şimdi de giymiyorum ama çocuk var ya her şey değişti sanıyorlar mesela haber vermeden gelmek istiyorlar çocuk olunca sanki özel hayatımız kalmıyor
(359 puan) tarafından
Ya bi de ben kaynanam la hiç bi şey paylaşamıyorum ki ortak hiç birşeyimiz yok muhabbet edemiyoruz tikaniyo bi yerde yani
(179 puan) tarafından
Aynen aynen özel hayatimiz kalmadi sanıyorlar çocuk olunca ya bir git nefret ettirmw kendinden
(359 puan) tarafından
Bi şekilde özel hayatım yokmuş gibi hissediyorum evi mi benimseyemiyorum ben kendi babamın evine 5 aydır gid3mezken haftada 3-4 kez onları görmek ihanet gibi geliyo çok dusuncesizc3 her gün konuşuyorum annemle bazen de görüntülü arıyorum diyor ki eşim sizinkiler daha çok görüyor sinir  basıyor o zaman
(179 puan) tarafından
Aynen aynen bunlarda biraksam her gün gelecekler biz ailemle ayni sehirdeyiz giderim ben istesem şu an havalar soğuk annemlerde ısınmak biraz sıkıntı oluyor oglum icin nerdeyse 1 aydir gitmiyorum annem geliyor bize ama yani ev yakın diye kaynanam olacak domuzu sürekli gormek zorunda degilim ki birde pazar günü yemek yapalim mi birlikte diyor onların önünde bana soruyor ne diyecegm ben onlarin önünde bakariz bilmiyorum dedim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 255 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 598 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 303 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,193 göst.
3 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,166 soru

12,333,500 cevap

39,303 kullanıcı

Kategoriler

...