Bıktım gerçekten hep annesi haklı annesi ne derse annem işte konuşuyo ben bişey dersem kavga ediyoruz Allah aşkına nedir bu yaa. Dün akşamda çok kötü kavga ettik ağlayamıyorumda artık içimde kallyo Allahın belası kavgayı yapıyo gidip yatıyo kavgayı ortada bırakıp. Allaha hevale ediyorum. Allah affrtsin beddua ediyorum durduramıyorum kendimi evle ilgili konu oldu bana bişey sormaz ama eltim böyle seviyonuş böyle yapalım eltimde yurt dışında burdada evi ayrı. Ben yaşıyorum yaa bu evde ben bana bişeu sormaz kendisi konuşur ben bişey dersemde alay edrr gibi konuşur beni çileden çlkarır. En son eşime dedimki annenin evi yaa götürsün mezara bakalım nasıl olucak. Bu ev size kısmet olsun benumle oğluma değil dedim bi eski evi var evimde evim diyo burayı böylr orayı öyıe yapıca diyo. Akşamdan beri ellerum titriyo eşimde seni bi gün çok kötü dövücem diyo bende yiyosa yap dedim bak nasıl burnundan getiyorum senin. Eşimle aramız aslında iyi ama bu kadın yüzünden hep kavgalarlmız ne yapa bilirim lütfen bana yol gösterin dua varml böyle kaynanamın ağzını kapatmak için