Eşinizle aranızda kaç yaş var kim büyük
Ben 20 esim 28 ama hic olgun değil ben daha olgunum :D
benim esimde le aramızdada 7 yas ben 19 yasındayım esim 26yasında 2 senelikde evliyiz
Bizim 4 yas ben 22 sevdicegim 26 :)) bence de buyuk olmasi iyi bi yas bile olsa buyuk olsun :)
Ben 21 kocisimm 22 yaşında :)
3 yas var. Esim 26 ben 23. Ama bi 10 yas büyük olsayms ne güzel olurmus diyorum bazen. Erkekler daha gec olgunlaşıyo. Bi nevi annesinden sonra büyütme görevini sen üstleniyosn hele bi de Aslan oğlum diye pohpohlanarak büyüdüyse
Yaş farkı yok bizde bir ay büyük sadece:))
2 ay büyüğüm ben eşimden yaşıtız yani :)
Ben 26 eşim 29 yaşında :)
Esim benden 10 yas buyuk ben 25 esim 35 ;)))
ben 23esim 24ama aramızda ay frki var ve ayni yastyz dieblrz:) ve eşim beni asla kimseye ezdrmedi ezmiorda ailesi de dahil çok seviyorum onu oda beni nazar değmesin maşallah bize askimiza:)
Benim 8 yas var
6 yaş eşim büyük
Eşim 26 ben 22 :)
Ben 19 herseymm 26 yasinda
7 yas fark var :)
Ben 18 esım 20 2 bucuk senelık evlıyız iki kızım var :))
Eşim benden 5 buçuk yaş büyük ama hiç fark yok gibi çok şükür iyi anlaşıyoruz. Gönüller bir olsun :)
Esim.buyuk.canim 5 yas var aramizda . Ben daha bile buyuk olsun isterdim cunku erkek buyudukce sahiplenmesi sevmesi bile daha baska oluyo ama cok sukur bizde mutluyuz allah nazarlardan saklasin.
Ben esimden 20 gun büyüğüm ikimizde 27 yaşındayız. Ama tabi benden büyük olsun isterdim belki daha olgun olurdu :)
Esimle ayni yastayiz 1 ay ben buyugum :) yaşıt olmak cok güzel ayni donemde okumusuz ayni donem şeylerini begenmisiz ortak yanlar cok var.
Biz aynı yaştayiz:)
1,489,170 soru
24,340,655 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın