Kızlar az önce başka bir post açmıştım, 24 günlük bebeğim. Düne kadar annem durdu yanımda, kadın daraldı evini özledi, ben birkaç gün sonra gelirim dedi. Ayy dün annem gidince kaynnm geldi, kadın bide grip. Şimdi ben de gribim. Dünden önce birkaç defa daha gelmişti grip olmasına rağmen. Bebeğe sütten geçmez nefesle geçer diyo, bana da onun nefesiyle geçti zaten Neyse kadın yemeğimi yapıverdi, çamaşırımı seriverdi sağolsun. Neyse akşam meyve falan yedik ben tabakları mutfağa götürdüm, baktım akşam bulaşıkları duruyor, yıkadım. Tam bulaşıklar biterken eşim geldi, çocuk ağlıyor içeri gel mutfağı bırak diye. Sonra kaynanam geldi ben onları yıkıcaktım çocuğu emzir diye biraz sert konuştu benle. Tezgahı sildim içeri gittim. Benden sonra eşim girdi içeri baktım suratı asık, noldu dedim bi şey demedi. Sonra eşim çıktı kaynanam girdi, sen niye bulaşıkları yıkıyon bana tafralanıyor sen bulaşık yıkıyorsun diye dedi. Ben de bunun sebebi ben miyim dedim. Sonra kaynanam coştu, ben 5 görümceyle geçindim, benim zamanımda eve gelinip yardım bile edilmiyordu falan... Ayy daraldım, kadın çocuğuma mikrop sardırcak diye salona bile gitmiyorum. Akşama kadar bebek odasında duruyoruz. Moralim çok bozuk çook. Annem gelse bir an önce, her şeyime yardım ediyordu. Bebek uyanınca sallayıveriyordu, şimdi kaynanam hasta diye salonda yatıyor. Geceleri odada bebişle ben yalnız oluyorum. Bana bi fikir bile vermiyor, aşırı acemilik yaşıyorum. Bugünler de geçer inşallah.