Biraz uzun olacak kusura bakmayin hakkini helal edin..
Erkek kardeşime benle babam istemeye gittik. Belki 20 den daha fazla kizi da baktik neyse akrabamizin akrabasina gittik kizi görür görmez kardeşim sevdi . Neyse bende herseyi anlattim annem seker tansiyon hastasi babam zaten hala çalışıyor bekar bir ablam annem icin evlenmedi anneme cok bağlı .neyse 150 bin tlye altin aldik ne istiyorsa yaptik .ne dediyse yetim dedik aldik kirmadik .ve evlendi bir hafta gecti hamileyim dedi test yapti tamam dedik .9 ay boyunca her gun annem o yaşlı ve hasta haliyle hizmet etti .. dogum yapti bu sefer bebegi kucuk annem dedi uykusuz kaliyor yine yardim etti bir yil boyunca bir eve gelin geldi bulasik nedir mutfak nedir bilmedi ablam bütün işleri yapiyor o yiyor içiyor odasina cekiliyor .kizi yaşına hala ayni şey artik ablamin zoruna gitti .ve sürekli üzüldü . Yengem hemen baba evine gitti anne beni calistrylr dedi bir sürü yalan seyler .neyse annem kziim artik yeter burasi senin evin niye akil etmiyorsun ablana yardim etmiyorsun yine gitti annesi gile neymiş ailem ona iyi bakmiyor surekli onu üzüyorlar . Dayılarına demiş eşimi dövün konuşun ayri eve cikmak istiyorum .kardesim de gitti dedi alin kizinizi benim esim evlendi daha bana bir yumurta yapmamış evet ailem kotu davraniyor .ben istemiyorum ya aklini basına getirecek ya da gelmesin ben gelip almam neyse bir ay baba evinde kaldı geri geldi .3 yil evliler bu arada dün de yine tartisma olmuş yengem kimseye demeden kizini alip baska sehre gidiyor esine bile söylemiyor babam arkasindan ogrenmiş senin gelinini gördüm babam da aramiş baba hastaydim ondan neyse kardeşime dememiş bu aksam eve gelince kardeşime sana boşanma davasi açmışım kardeşimde babamdan ogrenmiş gittini kardeşim bu ciddî diye yemin ettirmiş yemin demiş kardeşim uludere de çalışıyor haritacı eve gelmiş tam seni baba evine gotureyim demiş yengemde annem babamin yaninda dilini çıkartmış ben dilimle soyledim kalbimle söylemedim ben ayri eve cikmak istyrm demiş annem de gidin ayri ev acin altinlariniz var kardeşim yok anne bu kaç kezdir boyle yapiyor boşanmamak mi istiyor gitsin boşanma davasini açsin .ben onun arkasinda gitmeyecem hep onun istediği olmayacak yeter artik ona guvenmiyorum sabah baska aksam baska konusuyor demiş ve eşini baba evine göndermiş. annemin sekeri yukselmiş ve gözlerine vurmuş.. ben birsey yapamiyorum uzaktayim....