0 oy
1,373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kayınvalidenizi ve kayınpederinizi seviyomusunuz ;):P:D

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayirrrrrr sorduğun kabahat :)
tarafından
Hahahaaha :))) sen eşinle mutlu ol sevme zaten niye sevcen öyle insanları :))
tarafından
Aynen bundan sonra ben eşim çocuğum gerisi umrumda değil
-Reklam-
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Kaynanamı hiç sevmiyorum ama kayınpederimi seviyorum kendi hâlinde adam her şeyime karışmaz kaynanam gibi burnunu sokmaz
0 oy
tarafından

Kaynanami birazcik ama kayınpederimi seviyorum cok sessiz sakin gariban bir adam :'(

0 oy
(576 puan) tarafından
Ya kimseyi sevmeme gbi huyum yok ama kaynnamlar sevileck bi yanlarini gostermiyolarki bana...
0 oy
(52 puan) tarafından
Huzur bozmadiklari sürece evet 
0 oy
(834 puan) tarafından
Benim kayınpederim kaynanam. Kaynanam  da eltim gibi. 
0 oy
(661 puan) tarafından
Severdim o cadıyı ama artk nefret bile etmiyorm iğrenjyorum adet pis mendeburrrrr
0 oy
(1,453 puan) tarafından
ikisini de çok seviyorum ama bazen kayinvalidem kürtlerle ilgili ağır konusuo yanimda bende kürdüm çok kızıyorum ama bisey diyemiyorum. 
0 oy
tarafından

Ilk evlendigimde seviyodum gun gectikce gercek yüzlerini gordüm sevmiyorum hatta nefret ediyorum whatsaptan falan engelledim o kadar yani :D

0 oy
(1,635 puan) tarafından

İkisinide çok severim Allah razı olsun onlardan eşim gibi bi insan evladı yetiştirmişler ve rabbim o mükkemel kişiyi bana nasip etmiş. Çok şükür rabbime 

image

0 oy
(704 puan) tarafından
İkisinide kendi annem babam kadar seviyorum Allah görüyor umarım bir ömür böyle devam eder kızları olmamış beni kızları bellediler sagolsunlar hissedebiliyorum sevgilerini herzaman kendi hallerinde sessiz iyi insanlar belkide bu sevgim eşimden ona olan aşkımdan kaynaklı bilmiyorum sevdiğim adamı bugnlere getirmisler çok şükür Rabbim iki ailemide başımdan eksik etmesin :)
0 oy
(218 puan) tarafından
Kaynanayı hiç sevmem ama k babam çok iidir severim kendisini 
0 oy
(565 puan) tarafından

Ben eşimin ailesini ve akrabalarını çok seviyorum hepsi iyiler Allah razı olsun hepsinden benim aileme gelince tabiki annemi babamı kardeşlerimi seviyorum ama babamın ve annemin tarafından kimseyi sevmiyorum evlendikten sonra anladım ne mal olduklarını benim düğünümde eşimin ailesi hep çeyrek taktılar benim akrabaya gelince öz teyzem 50 lira bazı kişiler 20 30 TL taktılar amcalar ise bir kuruş takmadilar hepsinden nefret ediyorum ama eşimin tarafı hepsi benim ailem oldular .okadar zoruma gidiyor ki kendi akrabalarım neden bana böyle yaptılar diye. Benden 2 ay sonrada kız kardeşimin düğünü oldu ve hiç bir akrabamız gelmedi ve en küçük amcam gelip düğünde kavga çıkardı sebep de neden erkekler içeri giriyor diye düğünü zehir etti resmen.  Ay içim okadar dolu ki anlat anlat bitmez :)

0 oy
tarafından
ikisinide severdim önce kaynanami sonra kayınpederi sevmemeye başladım gerçek yüzlerini görünce 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Kayin babami severim 
0 oy
(6,686 puan) tarafından

Evet seviyorum 2sinidee kendi ailem gibi hemdee<3

0 oy
tarafından
Hastayım onlara o kadar seviyorum takla atıyorum o derece 
0 oy
(340 puan) tarafından
Kaynbabami kaynanamda  daha cok severm tam benim kafaa. Kaynanamda iyi ama sinsilgi var ondan bazen gozume batiyor. 
0 oy
(9,653 puan) tarafından

Çok severim Allah razı olsun onlarda beni severler hiç bi şekilde evlılıgıme müdahale etmezler.Köye yanlarına gidince yataklarını verirler kendılerı baska yerde yatarlar.Sevdıgım markalar alınır getırılır prensesler gibi agırlanıp gelırım.Çok şükür bugünümüze :)

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Kayinpederimi severim ama kayinvalidem :woot: hakkında bisey demek istemiyorum :cheerful:

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,012 göst.
23 Haziran 2019 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 541 göst.
0 oy
36 cevap 545 göst.
0 oy
28 cevap 345 göst.

407,245 soru

12,224,171 cevap