Kayınvalidenizi ve kayınpederinizi seviyomusunuz
Kaynanami birazcik ama kayınpederimi seviyorum cok sessiz sakin gariban bir adam
Ilk evlendigimde seviyodum gun gectikce gercek yüzlerini gordüm sevmiyorum hatta nefret ediyorum whatsaptan falan engelledim o kadar yani
İkisinide çok severim Allah razı olsun onlardan eşim gibi bi insan evladı yetiştirmişler ve rabbim o mükkemel kişiyi bana nasip etmiş. Çok şükür rabbime
Ben eşimin ailesini ve akrabalarını çok seviyorum hepsi iyiler Allah razı olsun hepsinden benim aileme gelince tabiki annemi babamı kardeşlerimi seviyorum ama babamın ve annemin tarafından kimseyi sevmiyorum evlendikten sonra anladım ne mal olduklarını benim düğünümde eşimin ailesi hep çeyrek taktılar benim akrabaya gelince öz teyzem 50 lira bazı kişiler 20 30 TL taktılar amcalar ise bir kuruş takmadilar hepsinden nefret ediyorum ama eşimin tarafı hepsi benim ailem oldular .okadar zoruma gidiyor ki kendi akrabalarım neden bana böyle yaptılar diye. Benden 2 ay sonrada kız kardeşimin düğünü oldu ve hiç bir akrabamız gelmedi ve en küçük amcam gelip düğünde kavga çıkardı sebep de neden erkekler içeri giriyor diye düğünü zehir etti resmen. Ay içim okadar dolu ki anlat anlat bitmez
Evet seviyorum 2sinidee kendi ailem gibi hemdee
Çok severim Allah razı olsun onlarda beni severler hiç bi şekilde evlılıgıme müdahale etmezler.Köye yanlarına gidince yataklarını verirler kendılerı baska yerde yatarlar.Sevdıgım markalar alınır getırılır prensesler gibi agırlanıp gelırım.Çok şükür bugünümüze
Kayinpederimi severim ama kayinvalidem hakkında bisey demek istemiyorum
1,487,836 soru
24,321,590 cevap
345,337 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın