0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (945 puan) tarafından

Merhaba kızlar . Bi haftadır yoktum. Gecen hafta normal dogumla dogum yaptim cok şükür. Ikimizde iyiyiz şükür evimize ciktik. Lohusa ziyaretleri ve herseyi bilen insanlar dışında hersey gayet yerinde :)Benden tavsiye normal dogum imkaniniz varsa normal dogum yapin benim gibi nazli biri bile yaptiysa herkes yapar. O an cekiyorsunuz ve sonrasi paha bicilemez hele ki o dogar dogmaz kucağınıza koydukları dokundugunuz an tarif edilemez. Ve hemen iyilesiyorsunuz cok sukur ben ayaktayim herkese siddetle tavsiye ediyorum inanin korkkacak hic bi sey yok . Benden size tavsiye bol bol hurma doktor tavsiyesiyle tabiki. Bol bol hareket ve yürüyüş yapin ve tabiki meryem ana otu.  Suni sanciya gerek kalmadan kendi sancimla dogurdum. 8 cm acilmayla doguma alindim. 9 saat cektim sancimi doguma alindim.Biraz kendimi toplayayim kafamiz sakinlesin dogum hikayemi paylasicamm. :)

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gozun aydın gecmıs olsun normal dogum bencede en guzel i
(945 puan) tarafından
Sagol canim ALLAH razı olsun. Evet ben korkardim cok ama suni sanciya gerek kalmadan kendi sancimla dogurdum şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canm yüzün aydın işte korkan birisi de benim canm

Ne yapcam bu korkuyu bilmiyorm
(945 puan) tarafından
Sagolasin hiç korkma kuzum imkanin varsa normal.yap
tarafından
Normal doğum  olcak ama korkuyorum
(945 puan) tarafından
Korkma kuzum dua et bol bol
(945 puan) tarafından
Inan ALLAH zorda birakmiyor
0 oy
(360 puan) tarafından
Cnm bisey sorabilirmiyim bende cok korkuyorum dogumdan bu meryem ana otu nedir nasil kullanilir hic bilmiyorum anlatirmsin kisaca
(945 puan) tarafından
Tek olarak satiliyor kuzum benim aldığım yerde yanlis hatirlamiyorsam 7 bucuk liraydı
(360 puan) tarafından
Saol cnm tesekkur ediyim
(945 puan) tarafından
Rica ederim canım  ama gercek dogum sancıların baslayinca koyacaksin suyun icine
(360 puan) tarafından
Anladim saol cnm tesekkur ederim
(945 puan) tarafından
Rica ederim rabbim bi  avazda kurtarsın

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 851 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 816 göst.
10 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,183 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde &Fulya& (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,450 soru

24,429,814 cevap

352,405 kullanıcı

...