Şimdi benim bir kaynana var böyle kendini çok zeki sanıyor oğlunuda çok ***** sanıyor heralde biz evlendik çeyizimi ben kendim yaptım esimde eşyaları ve tüm altınları kendisi aldı belki oğluna Nişan'da baklava falan almışsa almıştır başka hiçbir desteği olmadı ama utanmaz kadin diğer oğlunu evlendirecek eşimden para istiyor ve utanmadan benim sana param geçti diyor esimde ne paran geçti bana hava atiyosun orda burda oğlumu evlendirdim diye herşeyi ben kendim yaptım ben nasıl yaptiysam herkeste öyle yapabilir dedi ki çok haklı biz evlendigimiz zaman kimse yardım etmedi ama nedense kardeşleri evlenince eşimden hep para istiyorlar öbür kardeşini de eşim evlendirdi gibi bişey zaten daha bir de abisini mi evlendirsin valla çok zoruma gidiyor benimde bir evladım olacak onu düşünmemiz lazım niye abisini biz evlendiriyormusuz ya haksız mıyım kızlar kendileri bize asla destek olmazken biz keriz gibi evladimizin rızkını bunlara mi harcayalim ne biçim annedir bu anlamıyorum bu arada eşim uzman çavuş ve ben sırf yavrumuzun güzel bir geleceği olsun diye eşime hasret kalıyorum hamileligimde yalnızdım evlendim yalnizdim ne için şu lanet para için yaptığım birikimide abisine harcarsam ben oğlum için ne yapicam biseyler diyin valla gidip su kadini parcalayasim var.