Yaww şaka gibisiniz kızz o onun yavrusu ister aşkım der ister yavrum der çok abartıyonuz kocanın anasıııı anaaaaa anaaaaa
Evlendirince kiymete binio oğlanlar
Buradaki erkek anneleri de çocuklarına şimdi öyle diyorlar büyüyünce de derler mi acaba gelin sınır olur mu merak ettim
Kaynanan değil de Kuman gibi olmuş
Kusura bakmayın ama guluyom suanda sinirlerim bozuldu ya kasıtlı yapiyor iğrenç lan
Kaynanalar hepmi boyle biz de gurbetteyiz kaynanmda öyle pislik esim isten gelirdi pasam hosgeldin der operdi nisbet yapar gibi odamizin kapisini acik tuttururdu kalbim sıkısiyo diye oysaki yalan hoc biseui yok bende inadina kapiyi kapatirdim bu sefer kapiyi dinlerdi iyyyy
Cok guldum yaa koca adama askim seni seviyorum demek komik geldi ben kocama askim demiyorum
Benim eşim her gün annesini sesli arar. Ben derim hatta Görüntülü arasana diye. Ilk acar açmaz annemmm ne yapıyorsun aşkım der. Ama bu bana hic batmaz. Sevgisiz bir ailede büyüyen biri ile evleneceğime iyi ki eşim gibi anne baba sevgisi olan biriyle evlenmişim. Anne oğul bir-birlerine öyle bağlı ki şehir dışında oturuyoruz biz vedalasirken döner döner öperler. Kaynanamla arada didisiriz:) ama böyle şeyler beni rahatsız etmez. Annesini sevmeyen koca karısını hiç sevmez
1,497,871 soru
24,468,466 cevap
355,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın