7 aylık hamileyim eşim.siddet uyguladı bugün bebeklerim hareketsiz dönmeden de o anda çok gerildi ve vurur gibi hareket ettiler binsey olmuşmudur korkuyorum.erken doğum riskim var 34. Haftamdayim :( konu evde tek bıraktı amcasigile gitti herkes orda toplanmış. Diye bende tek kaldım herşey normaldi ama nedense tek kaldım ağladım duygusallığın bı film izledim kendimi çok yanlız hissettim msj attım gel dedim gelmedi gelemyimce sinirlendim.amcasigilde eski sevdiği kızda vardı yanlış anladım niye gelmiyor diye bı düşündüm. Geldi kapıyı geç açtım sonra ben bagirdim onbagirdi şiddet uyguladı bende boş durmadim tabi
Amcasigilde eski sevdgi kizin ne isi var hadi kiz orda sen niye gitmedin hadi gitmedin esini nden gonderdin hadi gonderdin o kiza ragmen sussaydin o zaman yada basta konussaydin bwbeklere yazik dr a gorun bence canim
Hem eski sevdigi kizla aynı ortamda hem sen yoksun hemde siddet mi uyguluyor bu acizlik.. bebegin hareketsizse uzun zamandir bir doktora görün hemen acile git .....
Canım şiddet bu tek seferlik olmaz. Terk et bence gitsin eski sevgilisine denesin el kaldırmayı cesareti varsa..
Rabbim sabır versin canim cok zir bir durum sen hamilesin ve onun bebeğini taşıyorsun ve sana şiddet uyguluyor gerçekten çok yazık rabbim hidayet versin amin böyle erkeklere:(((
404,892 soru
12,129,048 cevap
36,496 kullanıcı