Bi aralar benim eşimde öyle yapıyordu sonra aynısını ben de yaptım diğer koltuğa geçtim aldım telefonu her akşam nette bir şeylere baktım köpeğimiz var onunla ilgilendim onu sevdim oynadım sonra bir gün tartışma oldu aramızda eşim akşam geliyorum benimle ilgilenmiyorsun varsa yoksa telefonunla köpek dedi yani işler tam tersine döndü ama yatağa tek girmedim hiç bazen kendini yıpratmak yerine ona ne kadar kötü bir şey olduğunu göstermek daha iyi sonuçta veriyor sevmediğinden değil kafa dağıtmak için yapıyordur
Ya saçmalama. Öyle düşünme adam namusluysa niye istemezsin gözü dışarda değilse seni hadi istemiyorsanız niye çocuk yapsın bak hiç. Değilse gözünün önünde video izliyom bazıları tuvalete giriyor elin garisiyla kızıyla yazisiyo öyle düşünme on yıllık. Evlisisiniz olur böyle şeyler ben bir senelik evliyim oluyo hamiellikte de takiyosun ben de aynıyım ama onlar bizi seviyo ❣️
Canim suan tamamen hamilelikte oyle dusunuyosun masallah 10 yillik evlisiniz sende git onla izle yada ne bilim basini kucagina koy orda yat cagir yatakta o izlesin sen yat hepsi hamilelikten bos ver takma
Benim eşimde yatağımıza yatınca video izler bende iyice yaklaşırım birlikte izleriz kendini doldurma canım bütün gün çalışıyorlar biraz olsun kafalarını dağıtmak onların da haklı ihanet ediyor diye düşünüp de üzme kendini canım
Bu durmdan rahtsz oldgnu acık ack konşmlsn ve senn en hassas oldgn dönmler..
Aynı dertten bende şikayetçi olyorm sana ne desem blmyorm hamilelik psikolojisi diyorum ama hep sorular kaliyo kafamda. Yapabilcegin tek şey eskisi gibi değilse hareketlerine bak nasıl davranıyor diye izle onu ben öyle yapıyorum şuan ama bı fayda yok
Benim eşimde öyle 2,5 senelik evliyiz.Ama onun huyu o biliyorum nişanlıyken bile bana sürekli videolar açardı oyunlar gösterirdi bağımlı olduğunu biliyordum yani öyle olunca kafama takmıyorum hiç.Tabi arada sıkılıyorum bırak artık benimle ilgilenmiyorsun fln diyorum gelip seviyo ilgileniyor masaj yapıyor.Sen de dile getirsen ilgilenmez mi ?
1,492,940 soru
24,393,804 cevap
349,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın