+1 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bacılarım

Bu pisik kremi
Bebek yagi
Sampuani 
Biberonu 
Emzigi 
İslak mendili
Camasir dsterjani 
BUNLARİ HANGİ MARKA ALİYİM NE ONERİRSİNİZ BİLGİDİGİNİZ VARSA KULLANİPTA MEMNUN OLDUGUNUZ SOYLERMİSİNİZ

32 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Biberon avent

Şampuan vücut yağı dalın

Deterjan dalin 

Bepantol pisik.kremi

Islak mendilde ne yap biliyomuusn canım ben oğlumda ıslak mendili bi güzel yıkadım cam kavanozun içine doldurdum ılık su koydum içinede her kullanmada suyunu sıkıp kullandım hic piisk olmadi oglum yani markası önemli değil canım 
tarafından
Coooook sagoool bacimmmm
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Ben en basindan beri sadece sudocrem kullaniyorum. Eczaneden alabilirsin.
tarafından
Tamam cook sagoll
0 oy
tarafından
Ben pisik kremini hametan 

Bebek yagi 

Sampuani 

Yumusaticisi DALIN

emzik 

Biberon 

Emzik kutusu WEE BABY 

camasir detarjanini Dalan roxy

Islak mendilinide Komili

Kullaniyoruz cok memnunum
tarafından
Cok sagol bu dalanı herkes onerdi ama bazilarida durulanamiyor yazmis azmi koymak lazim
tarafından
Ben mama olcekleriyle 3 olcek koyuyorum tam geliyo canim
0 oy
tarafından
Canm cok arastirdim hem kaliteli hem daha uygun sebamed aldım set olarak iceriginde sampuan sabun vucut losyonu pisik kremi var.Camasir deterjanı ve yumusatici olarakda Dalin sıvi deterjan aldim canm.Biberon olarakta avent antikolik biberon aldm.Islak mendil kullanmicam pamuk kullancam.Emzikte wee aldim.
tarafından
İslak mendil bende kullanmayi  bende dusunmuyorum ya pamuk daha iyi gercekden ama bir kenarda islak mendilde dursun :) coook sagoool
tarafından
Tabi tabi islak.mendilde almak lazim mesela misafirlige vs giderken pamuk zor olabilir.
0 oy
(2,596 puan) tarafından
bebek yağı ve şampuanı mustela almayı düşünüyorum canım, emzik philips avent ultra air 2li olanlardan aldım biberonda onu düşünüyorum, ıslak mendil ve bezi ise sleepy yenidoğan alacağım kısmetse mustela ve sleepyi yengem kullanıyor çok memnun emzipi chicco almıştı ondan da memnun 
tarafından
Bu sleepyden sanirim herks memnun cogu kisi slepyy yazmis coook sagol bu arda
(2,596 puan) tarafından
sanırım canım bambu olduğu için zarar vermiyor tenine rica ederim sağlıkla kucağına al inşallah
0 oy
(333 puan) tarafından
Pisik kremi hametan kullaniyorum 4 aydir sikinti yasamadim:) 

sampuan ve yag dalin 

Deterjanlarim da dalin

Biberon ve emzik kullanmiyorum

Islak mendil ilk iki ay pamuk kullandim simdi de baby turco kullaniyorum 

Su ana kadar sikinti yasamadim memnunum hepsinden :) 
tarafından
Coook sagool
(333 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından

Pişik kremi arko krem öneririm 

image

tarafından
Aslinda valla en guzeli bu krem :)
tarafından
Ablamın denemediği psik kremi kalmadi bu fayda etti cok pahalida degil doguma yakin bende bundan alip stok yapcam nasip olursa herkangi bir yan etkiside yok
0 oy
tarafından
Pisik kremini hamazinc aldim 11 tl cok iyi

Bebe yagi unibaby hastaneden vermislerdi onu kullaniyorum 

Sampuan dalin konak yapiyormus doktor dedi unibaby kullaniyorum (konak olmadi olmadi bebe yagi ya surdugum icin olabilir dustan dusta sacina birazcik )

Biberon kullanmadim elektrikli sagma makinesinin biberonunu kullandim ama alacaksan gaz cikisini onleyici al hava yutmasin 

Emzik tutmadi damakli almistim. 

İslak İslak  molfix kullaniyorum babyturco deneyecegim siparis verdim 

Camasir deterjani duru dranul al dediler aldim ancak lekeleri cikarmiyor katkisiz dogalmis (belkide dusuk sicaklikta yikadigim icindir) 
tarafından
Cook sagool :)
0 oy
(14 puan) tarafından
Emzik ve biberonu philips avent kullanıyorum. Deterjan, şampuan, pişik kremi, bebek yağı, ıslak havlu bunları da dalin marka kullanıyorum, hepsinden çok memnunum.
tarafından
Cook sagoluun :)
0 oy
(1,351 puan) tarafından

• Pişik kremi bepanthol
  • Bebek yağı bebek losyonu şampuan  mustela
  • Islak mendil sleppy natural
  • Emzik biberon mamajoo
  • Çamaşırlar icin duru granül dalan roxy
  • Bunlari kullaniyorum hepsinden de çok memnunum
tarafından
Cok sagoluun :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 514 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,474 soru

23,679,993 cevap

310,195 kullanıcı

...