0 oy
2,519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Oğlum çok kötü grip oldu az önce sağlık ocağından geldim 

Damla verebilirim sadece dedi aldım geldim araştırdım alerji damlası yazıyor vücudu kizaranlar kullanıyormuş 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biseye alerjisimi var ki
(6,074 puan) tarafından
Grip sadece alerji değil ki niye verdi anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullanmıştım canım 1 buçuk ay ilk balear da aşırı uyku yaptı sonda düzene girdu
(6,074 puan) tarafından
Evet uyku yapar dedi. Gece neredeyse burun tikanikligindan hiç uyumadık şimdi de uyku yapsa bile burun tikanikligindan yine uyanacak
tarafından
Canım 1 hafta da sonuç alicaksin emin ol baş ucuna soğanı kes içine karanfil de batir koy zatidenle çare bulmuştuk biz
(6,074 puan) tarafından
Akşam sadece soğan koydum bide sıcak suya wiks attım onunla uyumustu ama soğan içine karanfil bilmiyordum akşam da öyle koyayim canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Alerjik oluyor bazi gripler canim. Burnunda kasinti,akıntı,tikaniklik varsa ondan vermiştir doktor. Uyku yapar alerji ilaclari baska zarari olmaz insallah. Doktor verdiyse guven doktoruna sen
(6,074 puan) tarafından
Resmen doktorun söylediklerini söyledin canım ya alerjiden bahsetmedi nette de öyle yazınca bi anlam veremedim
Gece tıkanıklık yüzünden neredeyse uyumadı ben açtım o tikandi gündüz nasıl uyuyacak ki :(
tarafından
Sen o damlayi ver burnunu da serumfizyolojikle temizle acilir. O alerji ilaci acacak burnunu. Ben 29 yasimdayim kendimi bildim bileli alerjik burun tikanikligi olurum canim. Merak etme.
(6,074 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aydınlattın yoksa şüpheye düşüp vermeyecektim
tarafından
Cümlemizden canim,Allah sifa versin
0 oy
tarafından
Evet benimde kızımın vücudunda kızarıklar vardı doktor vermişti 1 hafta kullanmıştık sadece ama faydası olmamıştı 
(6,074 puan) tarafından
Canım benim ki sadece grip niye verdiğini anlamamıştım ama.sagolsun arkadaş aydinlatti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
3 cevap 204 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 499 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,800 soru

24,495,992 cevap

357,979 kullanıcı

...