Kızlar doğum yapali bir ay oldu annemlerde kalıyordum annem ise gidiyor işte ananem çocuklar babam kardeşlerim ve kendi bebeğim artı eşim var ev işi yemek bulaşık hiç bitmedi gelir gelmez ayağa kalktım yazmıştım zaten eve git demiştiniz evime geldim eşim gündüz e geçti die eşime msj attım ta sabah eve gidince ben bı beş dk duş alayım.sen bebeğe bak die TM dedi nese gittik hazır yemek falan almış ye iç ve goguslerim çok kötü yara süt sağ falan saat epey oldu tek kelime etmiyor okuz mal.gibi oturdu geçti koltuğa ben bı beş dk uyuyum.dedi kıyafetlerimi bile getirmiştim ki kaç saat önceden dus alayım die. Çekirdek citledi kahve içti bıraktı sabah altı da kalkıyormus ben hiç uyumuyorum ve çok hasta oldum ateş dudaklarimi patlattı o derece kötüyüm ve bu beni çok sinirlendirdi çocuk uyudu kaldırdım onu ağlaya ağlaya kendim perişan oldum.beni guvendirip getirdi söylememe rağmen hiç birşey umrumda olmadı çok basın ağrıyor atesim çıktı yine sadece yarın sağlık ocağına gideceğim için bı duş almak istemiştim çok bunalıyorum ya çok canımdan beziyorum.simdi de benim kardeşimi qlmya gitti evde yanlız kaldım hiç böle çaresiz olmamıştım
1,494,976 soru
24,423,188 cevap
351,739 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın