Selamlar, dün öyle duygu dolu şeyler yaşadım ki gerçi evlendim evleneli yaşıyorum bunu. Kendi annem hayatta olmadığı için babamlada görüşmüyorum üvey anne yüzünden beni istemiyorlar. 4 aydır evliyim ve aile sevgisini anne baba sevgisini ilk kez hissettim. Kayınvalidem sanki kaynana değil annem,dostum,sırdaşım gibi. Kayınbabama gelince o bambaşka. Anne duygusunu hiç bilmiyorum çünkü hiç tanımadım annemi. Baba duygusu derseniz oda bi kere bile canım kızım demedi hiç sarılmadı bana. Dün akşam kayınbabam öyle bi sarıldı ki bana canım kızım elimizden gelse daha iyisini yapcaz torunumuz için dedi istediğim mobilyayi sipariş etmiş. Canım kızım kelimesi belki az ama benim için dünyalara değerdi. Yine yardim etmese canı sağolsun yine seviyorum onları. Allah razı olsun bu duyguları yaşattılar.
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın bende bu duygularımı paylaşmak istedim
Ayyy kurban olurum sana ya rabbim bir ömür ne anne nede baba sevgisini eksik etmeyecek yokluğunu hissettirmeyecek insanlar bulundursun yanında her daim sana yapılan ve gösterilen her iyilik onları ahirette bir derece yükselticek Allahın izniyle sevindim senin adına daim olsun inş cnm benim
Keşke bizim kaynbabamz ve kaynanamzda öyle olsa bi mendil bile almadlar
1,493,688 soru
24,404,438 cevap
350,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın