Kızlar ben erken doğum yapmistim bebeğim.45 gün kuvezde kaldı çok şükür dun cikardik hastanede n bende yanında 1 gün kaldım anne bebek uyum odasnda neyse taburcu olduk eee geldik eşimle hani kaynanmdan isterdm bi kahvaltilik hazirlasn hazirlamadi benmde bebegm has has sürekli başında olmam gerekyor.sonucta premeture ve 3 yaşında kızım War öğlen saat 3 buçuk oldu neyse aradm yemek War mi diye makarna yaptm gel al dedi gottm aldm yedkk dediki eşime akşam yemek yapmayın dedi bizde beklyorz beklyorz saat 9 oldu ben açlıktan bittm ee kalkıp ta hazirliyamuyorm bebekten dolayı esimde çıktı yanına hazır olmadı mi dedi al dedi balıkları git asagida yap dedi sonra laynanmk gelip bana bağırdı bune dedi bebeği sürekli emziryn napyon bütün gün ewde hep yatyn hep yatyn dedi sabah aradm gel kahvaltıya dedm aşağıya inemem dedi smdi ise kapimin.onunden geçti bu arada kapı girisimiz 1 kızına kahvaltıya gitti be insafsiz soncta 21 yasmdayim 3 yasnda ve premeture bir bebegm War kapimi çalıp diyemiyormsn bebek nasıl kahvaltı yiyebldn mi ı ya da ver kızını gotreyim yemek yedireyim sen bebekle ilgilen sinirdn patlicam akıl verin ben napmam lazm nasıl tavır sergilemem lazm