Canım genelde çoğumuzun çocukluğunda vardır böyle akılda kalan kötü anılar. Mesela benim de öğle yemeği paramı çalarlardı hiç ses etmezdim ne kadar safmışım diyorum şimdi eltin konusunda bişey diyemiyorum akraba olduğu için belki daha yakın geliyordur onlara ama bu devirde ne gelirse başımıza akrabadan gelir bana sonu pek iyi gibi gelmedi. Seninle ilgisi yok o durumun. Çocuk konusunda ise benim 1 kızım var hergün görüyor beni. Babasına çok düşkün bana o kadar değil. Niyeyse o bana değilde eşime sarıldıkça hoşuma gidiyor Sanırım yapın gereği çok duygusal birisin. Kendini kötü hissetme lütfen.
Beni anlatmışsın resmen. Bende dışardan geldim ama hepsinin ağzına tükürürüm beni de aralarına zor aldılar ama maddiyat farkı nedeniyle amcasi karısı kubuz diye yaymış millete 3 sene olacak yeni yeni yaklaşıyorlardı ki amca karısının oğlunun ağzına tükürdüm uzaklaştılar
Kardesim daha genceciksin yolun basindasin neden öyle hissediyosun hickimse sahipsiz caresiz degildir seni bi yaratan var boyle kucuk seyleri kafana takma kendine hayati zulum etme bebeginde daha cok kucuk akli ermez büyüyünce onun en büyük kahramani sensin senin sesinde huzur bulacak kalk silkelen kendine gel salma kendini herseyden once sende bi evlatsin essin cocugunun annesinin kendine guven
404,780 soru
12,125,588 cevap
36,483 kullanıcı