0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
Arkafaslar ozellikle erkek bebek bekleyenler emzik verin sakin vermeme gibi bi hata yapmayij bn yaptim duwn cidden pismanim.. kolik ve gazli bir bebegi rahatlatiyor emzik cunlu her agladiginda surekli emzirince iice gazlaniyorlar sonra sabahlar olmasn.. siz verin kardesimm baktinz gazsiz sakin usli vermezsinz kucukken 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynen oyle katiliyorum emzigi alirsa memeyi almaz diyolar kesnlikle inanmiyorum emzik 2. Anne gibi
(174 puan) tarafından
Aynen canim.. Ben biberonla ikisi zor olur diye vermedm suann cok pismanim surekl miz miz kolik bi bebekk
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bencede emzik şart ....

+1 oy
tarafından
Hatta daha hastaneye deyken doğumdan çıkar çıkmaz verin ben bir hafta sonra verdim almadı şimdi 2 ayı geçtik hâlâ almıyo uyurken anca alıyo başka da tutmuyo 
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Oğlumda verdik istemiyordu hatta zorla annem alıştır di bide iyi oluyor ya gecede oyalaniyor bebe :))
0 oy
tarafından
Bn verdm cokda rahatım valla
0 oy
(25,199 puan) tarafından
O bebege göre değişir cnm hiçbi arkadaşım erkek bebeğine emzik vermedi :) bende mecbur kalırım diye elimd olsun diye aldım kenara koydum. Önce vermeye zorlayıp sonra bıraktırma zorluyoruz :) bebeğe göre değişir o
(174 puan) tarafından
Bnce uslularmis koyunca yere oynayan bebege kimse emzik vermez canm.Beni kolik anneleri anlar
(25,199 puan) tarafından
Onu diyorum işte her bebek aynı değil
0 oy
tarafından
Ben 5. Gün verdim ama benimki kolik değildi şimdide canı isterse emio
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Ama emzik emdikçe daha çok hava alıp gaz oluşuyor 
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Kiz benimde 26 günlük oglumvar cok gazli patlicak resmen gece uyumyor emzikte cok almyor
(174 puan) tarafından
Sorma canim 4 ayligizz hala huysuz aglio gazli umarim seninki cabuk gecer.. Sen emzigi ver canmm yinede onuda rahatlatir
(4,099 puan) tarafından
Insallh cnm ya valla burnumdan getirdi bide 2 kucuk bebegim daha var
(174 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim daha zormus senin isin. Gazli bebek insani com yoruyor yaa
(4,099 puan) tarafından
He kiz sorma:(
0 oy
(277 puan) tarafından
Oğlum şuan 9.ayi bitecek emzik hiç tutmadı ama binlerce şükür gaz sorunumuz olmadı çok nadir oluyordu ve Nurse harvey's gaz damlası kullandım saniyede rahatlatıyor su bu erkek kıza.bakmiyor bence canim
(174 puan) tarafından
Ne bilim canim kizim gazliydi ama aglamazdi ikinir filan sakinlesirdi oglum kolikkk agliyor hic yatmak istemio surekli kucakta pis pis istioo emzik alsa bu kdr olmuyor o rahatlatio cunku cocuklari emmek rahatlatir sanslisin ki kolik degilmis minnak
0 oy
(151,890 puan) tarafından
Yaa bende verip vermeme k9nusunda kararsizdim emzik veririsen seni emmez diyo herkes
tarafından
Hic oyle birsey yok.
(174 puan) tarafından
Alakasi yok canim kizimda alistirmistimm ikisinide emiyordu beni daha cok surekli emmek istiodu hatta dr. Doyduguna eminsin surekli emzirme o daha cok gazlanmasina sebep olur demisti..O anda emzik kurtariciydi ama oglumda sutum olmadi mama verince ikisini vermek istemedim o an sacmalamisim oysaki
0 oy
tarafından
Keşke benimki de alsa 3.5 aylık ama oguruyo:(
(174 puan) tarafından
Bendede var o bebeden 1 tane almiyoo gec kaldik alistirmakta canm
tarafından
Aynen keşke doğar doğmaz verseydim eve gidince diyorum şimdi ki aklım olsa hemen verirdim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 981 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 858 göst.
3 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Nare88 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
24 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,760 soru

23,723,651 cevap

313,126 kullanıcı

...