Bi bayan olarak bunlari diebilmen tuhaf qercekten. Bir tokat atmis ne olacak ki diebiliyorsun bi tokatla baslayip esine diski yediren adamlari qorduk esinin 8 saat basinda durup ilmik ilmk itinayla bicklayan erkekleride qorduk bi tokat deyip basite indirgememek lazim helede bi bayan olarak..
Hickimse bosanmak icin ewlnmiyo zaten herkes buyk hayallaer kuruyor ewlenirken ama kaynana sorunlarinida basite indirqemeni acikcasi anlamadim.. Oyle kaynana warki qelineneziyet ediyor istemiyor qitmesi icin elinden gelen herseyi yapuor kocada kaynanayi durduramiyor qelin o ewin icinde ezildikce eziliyor kndini deqersz onmsiz hizmetci qibi hissediyor we sonuc olarak cikar yolu bulamayp kndi canina kiyan qelinleride cok qorduk duyduk okuduk. Kaynanasi eziyt etsin oda napim benm kaderim bi deyip sineyemi ceksin geri kalan omrunu heba mi etsin. Benim annem 45 yillik ewli kaynanasi annemin o kadr saclarini yolmuski annmin kafasinda sac yok suan 70 yasinda we diorki keske cekmesydim bosuna hayatimi karartmisim dio. Ewet annmde susmus sabretmis ama sonuc olarak elinde koskocamn bir HIC kalmis.
Bence insan en basta kndine deqer wermeli ben bu dunyaya kaynanama hizmet etmk kolesi olmak weya onun eqolarinu tatmin etmeye qelmedim. Benim annem beni bu gunlere kocamdir 1tokattan bisey olmaz demek icinde qetirmedi. Kimse bna tokat atamaz kimse bna emir weremez ewet kaynanmdr kocamin annesidr sayqida kusur etmemeye calisirim ama bana orneqin balkonda bagirip butun mahallenin onunde yilansin sen senin yuznden bnm duzenim deqsti diebiliyorsa bnde aman kaynanamdr ne olacak demem. Bu en basta kndime sayqiszlik olur. Senin goruslerine sayqi duyuyorum umarim kndi yonteminle uzun suren mutlu bi ewlilik yasarsin.. Ama ben kaynanamin bana o sekilde baqrmasi uzerine esimi arayp ben qidiorum demem uzerine esimin isten kosa kosa ewe qelmesi we kaynanami susturmasi ve akabinde kaynanamin bnden defalarca ozur dilemesine raqmn 20 qun knusmamamin sonucunda suan kaynanam bnmle qayet sewiyeli olan diyalogumdan gayet memnunum.. Buqn yilana sussaydim yarin enwai cesit haywan sifatlariyla anilacaktim..