0 oy
1,188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin nerdeyse bütün devreleri suriye iblibdeler 5 gün önce gittiler helaleserek eşim uyuyamıyor evin içinde dört dönüyor haber alamadık diye ne olur dua edin tüm askerlerimize dua edin Rabbim yardim etsin Allahım bu günde yanlarına bırakmasın Türk ordumuzu korusun psikolojikmen bittik

4 Cevaplar

0 oy
(320 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun kuzum benim eşimde aynı senin eşinin branşı neydi yani asayiş komando mh uzmandı demi
tarafından
Aynen canım eşim de gidicektu hatta ama yer değiştirdi komutanı gondermedi eve barka sığamıyoruz canım çok kötüyüz çok Allahım yardim et
(320 puan) tarafından
Ayy çok kötü canım y aiçim kan aglıyor ağlamaktan ciğerlerim söküldü eşinin branşı ne canım yanlış anlama benim eşim asayiş te onun için soruyorum birde uzmandı demi senin eşin yoksa azsubay mı
tarafından
Uzman canim suan ast subay vekili ama komondo aslen icim parçalanıyor elinde telefon evin içinde dönüyor gircem askeriyeye ben deyip duruyor
(320 puan) tarafından
Ayyy benim eşimin sesi o kadar kötü ki  sesini duyunca berbat Bi hal alıyorum bende rabbim yardımcıları olsun evlerine ateş düşünlerin düşüncesi bile bizi çıldırtırken onları düşünemiyorum bile:(
tarafından
Allahım yandı içimiz yandı canım resmen kor oldu Allahım ailelerine sabır versin
(320 puan) tarafından
Aminnn amiiiin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcıları olsun şuan çok kotuyuz 
tarafından
Amin canım amin çok kötü durum asiri
0 oy
(131 puan) tarafından
Benim eşimde uzman ve şuan Hatay'da dua istiyorum hepinizden 
(11,055 puan) tarafından