allahım sen şehitlerimizi hz. hamzaya komşu eyle kurban olurum o yere düşen tek damla kana aç göğsünü ey mübarek gökyüzü nur yüzlü şehitlerimiz geliyor bilin ki bu şehitler kutlu türk ordusunun şehitleri vatandan uzakda içtiler mübarek regaip kandilinde şehadet şerbetini ALLAHU EKBER Nidasıyla şanın yüce olsun ey kutlu ordu
Dağda 3-5 koyun sürüsü. Tutturmuş bir Kürdistan türküsü. Eline almış bayrak diye bir masa örtüsü. Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Sen soyu soysuz toprak senin neyine… İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Anlasa dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline!... kahrolsun pkk
SEHITLER OLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZZZ
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin
Errahmânir'rahim
Mâliki yevmiddin
İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în
İhdinessirâtal mustakîm
Sirâtallezine en'amte aleyhim
Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Şehitlerimizin için birer fatiha okuyalim Rabim ruhlarini saad mekanlarıni cennet eylesin insAllah
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah yaralılara acil şifalar ailelerine sabır versin inşallah
Isimlerini öğrenebildiniz mi? Atayım mı 33 kişinin ismi
başka soze gerek yok
Gün aydınlanmadı daha başın sağolsun Türkiyem (
Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim. Şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim.
*Ölüp de ölmeyene, ölüm cana minnettir. Ey hak için can veren, ölümün ne nimettir. BİZİM DiRİMİZ ASKER SİZİN DİRİN KALEŞTİR BİZİM ÖLÜMÜZ ŞEHİT SİZİN ÖLÜNÜZ LEŞTİR ..,..,..
Iyiki varsın admin
Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah tüm şehitlerimizin
404,334 soru
12,112,925 cevap
36,448 kullanıcı