Benim bir abim var eskiden sevdiği kız evlendi kendi amcasının oğluna tabi evli halde megersem abimle görüşüyorlar mış, tabi 3 sene evli kalıyor kız sonra kızın kocası kızı dövdüğü için ( iyikide dövmüş) babası kızını alır evine taşır, köye de derler ki kızımı bosatdim kocasından, benim dangalak abim tekrar görüşüyor onunla ama bu seneler içinde onunla gorusdugu halde başka kızlara elçi gondertdi, kızlarını başkasına verdik diye soyleyib annemi geri gonderiyorlardi, ( lakin abime sordugumuzda ki nasıl görüşe görüşe başkasına elçi gondertdin diyo kız beni arıyordu durmadan, oyalaniyordum dedi - inandık) şimdi üstünden iki üç sene geçmesine rağmen hâlâ görüşüyorlar abimin artık gözü ondan başkasını görmüyor annemizden değerli o **! Çünkü annemi zorladı o kadar yorduki annem illallah deyib kizin evine elçi gitti orda ogrendiki kadın hala evlidir, annemde bir şey söylemeden kalkmış kadın gelmiş ( bu arada annem kanser hastası 3 evreyi bile geçmiş :( ) Şimdi öğrendim bendeki kız megersem evli elim ayağım esiyor, 29 yaşı var 29 gram aklı yok bizim malın, kadının halasida büyü muyu işiyle meşgul, çok lüks arabalar geliyor onların evine yabancı, Annemde diyor ki bizim mala büyü yapmış onlar.
Napim bacılar, anneme çooookk üzülüyorum, abim olacak mali parçalamak istiyorum resmen...