0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Kızlar size sorun olacak verilecek cevaplardan da korkuyorum ama belki iyi cevaplar alırım diye sorayım dedim. Benim abim bugün çalışırken iş yerinde tutuklanmış cezaevine gönderilmiş suçluysa şu ; abim daha önce uyuşturucu bağımlsııydı bu uyuşturucuya başladığı ilk zamanlar da Bi telefon hırsızlığı yapmıştı ve şikayetçi olunmuştu sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum abim doğru düzgün anlatmadı zaten üstünden 4 buçuk sene geçti bugun abimi almışlar ama acaba nasıl okur ceza süreci okur mu yatar mı bu kadar sene geçti üstünden dava düşe mi ya d apara cezasına çevrilir mi ne bilim en erken çıkması için neler yapılmalı çok durmadan bilmiyorum inşallah iyi cevaplar alırım ya çok korkuyorum valla verilecek cevaplarda. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Senin abine kamu davası açılmıştır onun için de kaç yıl yatarı olursa ya dışarda imza atmaya giderek çekecek şehir dışına çıkamıycak yada yatacak çoksa cezası 

tarafından
Nadir giriyorum canım hem çocuklar bakımından hemde hamilemiyim diye diye kendimi yiyip bitirdim telefonumda pek saglam değil eşim götürdü ama bu telefonlar çelik kasa olduğu için yapılamazmış
(2,718 puan) tarafından
İki gndur aklimdasin ya hamilemisin yoksa noldu
(2,718 puan) tarafından
Yoklugunu farkettim ya
tarafından
Değilim canım test yaptım
(2,718 puan) tarafından
İyi canm ya gozunaydin
-Reklam-
0 oy
(163,734 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun canim
0 oy
tarafından
Niye kötü cevap verilsin anlayış olunmali böyle konularda düşmez kalkmaz bir Allah.

Rabbim yardımcıniz olsun
(7,930 puan) tarafından
Tedavi görüp bıraktıysa helal olsun
tarafından
Öyle tabiki
(1,135 puan) tarafından
ALLAHıma binlerce şükürler olsun ettiğimiz tedavilere ettiğimiz dualarla ALLAH sesimizi duydu ve yola getirdi herşey çok güzeldi o piaşiğw bulaştığı yerden ailemi de aldı götürdü başka şehre o eski evden bir tane çöp bişe almadan baştan aşağa yeni ev düzdü kendini toparladı çalışıyordu fabrikada yüksek Bi mertebe de hemde ama gel gör ki bir garip anam herşey düzeldi mutluluğunu yaşarken yine bir patlak daha kadın perişan oldu artık
0 oy
tarafından
Karsı taraf sıkayetcı olursa alır ceza ıllakı ama cok olmaz heralde 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne diceğmi bilemedim Allah yola getirsin 
(1,135 puan) tarafından
Rabbim yola getirdi ettiğimiz bütün dualarla çok şükür ama herşey düzeldi derken bu olayı patlak verdi ya çok üzülüyorum ona ve anneme kadıncağız kafayı yiyecek
0 oy
tarafından

En iyisi bunu bir avukata danışmak... Rabbim yar ve yardımcısı olsun

0 oy
tarafından
Canım eşim 19 yaşında 10 yıl önce sigara çalmış bakkaldan 2 ay yatmış Allah büyük dua et
0 oy
tarafından
İsim içinde uyuşturucu ve satışı alışı varsa çıkamasi zor yatari en az 5 yıldır
(1,135 puan) tarafından
Hayır hayır öyle olsa ilk zamanlarda yatardı çıkamadı çok şükür içiçiydi sadece bıraktı da yepyene bir hayat kurmuştu sıfırdan ailemle birlikte işte herşey düzeldi derken bu 4 sene önceki olay çıktı yine başımıza
tarafından
Para cezasına döner belki ama iyi para alırlar sizden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Dirhem (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 450 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde DP (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 502 göst.
+2 oy