0 oy
899 göst.
Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
kapalı

image  

Arkadaşlar lütfen saçmalamayın yalvarıyorum size ya benim hocalarım camide vaaz veren hocalarıöa sordum yavrum peygamber efendimizin (s.a.v) kaç kirpiği vardır? 30 tane olsun hadi diyelim kaç kuranda çıkıyor bütün kuranlarda oluyor o tür şeyler dedi ve kendi kuranı keriminden üç tel kirpik ve saç birtane cıktı fotografı bile duruyor fakat huriler 3 harfliler koyar sakın ola ki asla ve asla suya koyup sonra tekrar cıkartıp kuranı kerime koyup  ta sonradan suyu içme aman diyeyim kirpiğinden olursun dininden olursun bunu yapan kirpiğinden olmuş ve dökülmüş. Kirpikleri.. hamileler sakın olaa yapmayın kalbinize de almayın. Açın kuran okuyup allahımız var allahımızdan isteyin hiç bir ihtyac sahibini hiç bir kulunu geri çevirmez yüce rabbim.. sizi uyarıyorum sonra başınıza geldikten sonra aglamayın ablam habersizce yaptı ve hocalara götürdük kafayı yedi lütfen yapmayın!

notu ile kapatıldı: Bu konuyu bi kapatabilir.misiniz artik?

4 Cevaplar

+2 oy
(22,072 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne saçma şeylere inanıyorsunuz daha dün show Tv de açıkladılar hicmi kitap okumadınız bilginiz hicmi ilerlemedi boyle şeyler inanipda saçma sapan şeyler dusundurtmeyin
tarafından
Şu olayı biri bana anlatabilirmi
tarafından
Kız yapmayın diye uyarmış kızlar iyi okuyun hemen topa tutmussunuz
(22,072 puan) tarafından
Kiz yok kuran-i kerimin arasından kil çıkıyormuş o kili kaynatıp iciyolarmis falan filan saçma sapan inanışlar
tarafından
Aman millet neye inanacağını sasirdi
-Reklam-
+1 oy
(16,261 puan) tarafından
Yaw he he  bi bitmediniz!!!!
(16,261 puan) tarafından
Ne Kuran i açıp meraktan bakarım kirpik var mı diye neden inanırım bu saçmalıklara
tarafından
(16,261 puan) tarafından
Yaptım baktım diyor buldum diyor bu mu inanamamak
tarafından
Ya Allah askina bunlari buraya atiyorsunuz. İnsanlarin aklina sokuyorsnuz sonrada nolur yapmayin nolur yapmayin diyorsunuz. Hic konusunu acma ne gerek var boyle seylere ????? Sen ac kuranini oku ibadetini et. Hayir hem sain yamayin diye post acmissin hemde milletin aklina sokuyorsunuz
tarafından
Pardon kızlar bej yanlış anlmasiim öyle her saçma şeyi yapan delirsin acımam dikkate dahi almadım kaç kez görüp
0 oy
tarafından
Anlıyorum cnm rabbim böyle bir şey yapanlarda akıl fikir versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Kafayı yemişsiniz tamamı Kuran-i böyle sacma şeylere alet etmeyin ya yeter bi bitmediniz kurandan kil aramak yerine acın az okuyun ya böyle cahil olmayın lütfen 
tarafından
tarafından
Yaptık diyo sonra delirmiş yani burda bunu niye paylaşıyorlar anlamıyorum
tarafından
Iyi olmuş yapmasaymis o zaman canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 198 göst.
14 Temmuz 2022 Aile kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 203 göst.