Arkadaşlar bugün kayınvalidemgile gittik eltimde oradaydı. Eltimin daha düğünü olmadı temmuzda olcak. Nişanlısıyla gezeceklermis bugün sabah kahvaltısında oraya gelmiş. Neyse ben ilk başlarda samimiydim artık hep benden beklediği için öyle değilim. Ben akraba evliliği yapmadım. Eltim akrabaları oluyor bu arada. Kayınvalidem bana ilk zamanlar çok çektirdi Allah yukarda. Daha düğünüm olmadan başlamıştı. Hiç bı istediğimi almadı. Aynı dul kadinmisim sanki ikinci evliliğimi yapiyomusum gibi davrandı. Burda ikinci evliligi yadirgadigimdan değil o düşüncede birisi olduğu için öyle yazdim. bana sen kimsin diyodu sürekli kavga cikariyodu. Şimdi öyle değil ama içimden de çıkmıyor. Şimdi eltimde yaptıklarını görüyorum ve üzülüyorum. Kıskançlık değil arkadaşlar benim neyim eksikti diye düşünüyorum. Ve ben herşeyi ne koşan herşeyini yapan birisiyim. O bana kötü davrandığı zamanlarda bile ben anne anne diye hep yanındaydım. Şimdi eltim bir kez bile anne demedi. Ama onu tepesinde gezdiriyo. Bişey yapılacaksa bana soyluyo benim küçük çocuğum var ve hamileyim hiç düşünmüyor. Bugün bile eltim telefon elinde oturuyo kaynanam bana kahve yapta içelim diyo. Sizce bu durumda nasıl davranmalıyım. Daha uzun olacak diye yazmadigim birsuru şey var.