0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaçarak evlendim esimle baba imzasiyla 17 yasimdaydim aileler o zamandan beri asla görüşmedi annem yine kaynanamla bir iki kere konuştu ama babam asla dedi neyse 18 de oğlumu kucağıma aldım annem yanımda durmadı kaynanam da durdu ama uyudu tuvalete kendim gittim bebeği kendim tuttum ilk çocuğum olmasına rağmen çok şeyi başardım o yaşta sonra babamla oğlum 2 aylıkken barıştım ama eşimle yine görüşmedi sonra oğlumun 1 yaş partisi oldu kaynanamla yaşadığım için onlarda parti düzenledim süsledim ailem gelemedi çok üzüldüm sonra eşim ve babam o sene bayram vesilesiyle barıştı gidip geldik falan sonra kızım doğdu ailem yanımdaydı babam bile bekledi beni ve şimdi kendi evimdeyim ve çocuklarımın doğum gününü ortak kutlamak istiyorum yani aynı anda ama kimi cagiricam nasıl yapicam bilmiyorum kayınvalidem tarafını evet sevmiyorum hemde hiç ama böyle arkadaşlarım da goruyorum en azından sohbetleri oluyor ailelerin ama bizimkiler de asla. Hele babam sana yaptıklarından sonra bizim dengimiz değil ölsem bile asla dedi. Doğum günlerini yapmicam sanırım. Oğlumun bir yaş gününde babanne dede resmi var ama annane dede yok

6 Cevaplar

0 oy
(3,886 puan) tarafından
Hem kendi ailenle hem eşinin ailesiyle ayrı ayrı kutla olmazsa sadece arkadaşlarınızı çağırın 
tarafından
İki tane pasta mi yaptırıcam canım mesela
(3,886 puan) tarafından
Aynen iki tarafında gönlü olmuş olur
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından

En güzeli bu seferde kendi ailenle annenlerin evinde yap :D

tarafından
Kız Allah seni
(1,156 puan) tarafından
Niye kız mantıklı değilmi
tarafından
İnsanların annemin evinde ne işi var benim kendi evim var :D
(1,156 puan) tarafından
Annein evide senin evn değil mi oraya kayınvalidenleri çağırmamış olsan sıkıntı olmıcak annemler süpriz yaptı dersin çokta fazla insan cagırmazsın maksat kendi ailenle birlikte kutlamak değil mi boşver başka insanları hiç kutlamamaktan iyidir onalrında hevesi kalmaz seninde. Sonuçta gecenkinde yokmuş ailen
0 oy
tarafından
2 tane ayri kutla canim
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Ben olsam iki tarafa ayrı parti yaparım. Masrafı ikiye bölüp iki taraf da mutlu olur. Ama durumu açıkla iki parti yapacağım diye. Sonradan haberleri olursa üzülürler
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Iki ayri kutlama yap canim 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Üzülme canım bizde kalabalık bir aileyiz kendi ailem yani ama kimseyle görüşmüyorum bir annem konuşur arada komşuların telefonundan ayda yılda bir bir ablam var o kaçarak evlendigi için konuşmuyorlar onunla da 13 senedir .iste birde ablam la konusuyoruz ama ben yurtdisindayim. ben ne kaçtım ne de kötü birşey ama konuşmuyoruz 4 abim 2 erkek kardesim birde 3 ablam var benimle konusmuyorlar e babam kanli bicakli benimle dugunumde herseyimde yapayalnizdim dogum yaptim oglum 8 aylik oldu kimsem yoktu arayanimda yoktu şimdi yine hamileyim yapayalnızim. Çok koyuyor böyle şeyler ama aşmaya çalışmak lazım canım . Bende dedesi babaannesi var buda yeter diyorum . 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 280 göst.
22 Ocak 2022 Aile kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,012 göst.
1 Mart 2020 Aile kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 467 göst.

405,839 soru

12,162,949 cevap

36,612 kullanıcı

...