0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Pentiye lcw ye ve camasirci olan diger yerlere baktm ama hep kilotlu korseler şortlu korseler vardi ben ise sadece karindan olan korse istyorum karnim toparlansin diye nerden bulcam

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde bulamamıştım kestm altını korsenin 
(114 puan) tarafından
Iş gördümü kesince
tarafından
Evt cnm
(114 puan) tarafından
Bende öyle yapaym o zmn
-Reklam-
0 oy
tarafından

canim.instagramda ipek ozmel var onu bi takip et ben ikidir kendisinden alisveris yapiyorum termal tayt aldim ve korse taut aldim.korsem daha elime ulasmadi esim isyerinde tutuyor inat oldu getirmiyor :Dyani termal.tayti iyiydi korseyi goremedim.daha .. 40 i cikacak oyle getorecek herhalde ...

0 oy
tarafından
Onu ancak medical cilerde bulursun canım demirli karın korsesi yada şöyle idareten bir şey dersen de piere carden in internet mağazası var iç giyim oradan sipariş edebilirsin miorre marka korseleri var onunda tek karın korsesi var uygun fiyatlı 
0 oy
(77 puan) tarafından

Hamile kalmadan ıkı ay once almıstım bedeni yanlos aldım dugunumuzde vardı degıstırmede tarihlerinı atladık oyuzden kullanmadım  bir beden buyuk alınmıs olursa cok guzel bir etki edecegını dusunuyorum vucudu cok guzel sarıyor duzenlı kullanılorsa yanlardan ve karından baya toparlar  bu arada Baska korswlrı de kullandım memnun kalmadım sezeryandan kalma karnım vardı  hıc biri ise yaramadı  b:)) 

image

(114 puan) tarafından
Çok pahali kuzum ya
(77 puan) tarafından
İndirimleri takip ettim canım benim daha d dusuyor fiyatları  ama Bı pentoyede bak istersen
(114 puan) tarafından
Pentide kilotlu korse ve şortlu vardi
0 oy
(1,158 puan) tarafından
E bebekten almıştım ben

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 392 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde sevgi444 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 99 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.
25 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu

412,582 soru

12,421,592 cevap

45,259 kullanıcı

Kategoriler

...