Ben 13 gün sonra doğum yapacam ama halen eşimi bebek icin birşeyler almak icin dışarı çıkartamadım sürekli erteliyor diyer hafta cikariz hep böyle söyleye söyleye bu zamana geldik tabi ben kendi harcliklarimla çabamla eksiklerimin çoğumu aldim yorgani falan daha almadim bazı benim ve bebisimim kıyafetleri eksik eşim çocuğu isteyerek olsun dedi ama çok soğuk hiç bebeğim olacak diye böyle mutlu görünmüyor yada ben öyle hissediyorum bilemiyorum ama hiç birkez bile olsun elini göbeğime koyup atmasına bile bakmadı ben bazen elini götürürüm fazla tutmaz hemen çeker elini böyle bir soğukluk var sanki sürekli ailesinin yardımına koşuyor maddi acıdan bize gelince hep ikinci plândayız ve bu artık çok canımı sıkıyor sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım morelim bozuk bu yüzden
Bende senin durumundaydım canım aynılarını birebir yaşadım sen arkadaş komşu varsa bebeklerinin olmayan kıyafetlerini işte ayaklarının üzerinde dur ben sadece hastane çıkışı aldım gerisini hep komsum verdi benim eşim de öyle 4 senelik evliyiz ikinci çocuğa hamileyim ilkinde yine yeme içme konusu olsun alır getirirdi bunda çok ilgisiz sanki bebeğime bişey olsa hiç üzülmez bundan önce düşük yaptım 2 aylık hiç üzülmedi bile
Benim esim cocugu kendi istedi cokda istekli ama oda elini götürmez icim gidiyor tuhaf oluyorum der ve kesinlikle ben goturuncede hemen elini ceker belki senin esinde boyleydir o yuzden kafana bunu cokta takma belki parasi yoktur adamin kendini ayarliyordur bir sekilde bebeginin esyalari eksiksiz olsun diye para biriktirip hepsini topluca almayi planlıyordur yanlis seyler düşünme hamile halinle canim sen yorma kendini elbet bi sekilde hallolur
Aynı durumdayız cnm benim de ilk çocuğum hevesliyim bişeyler alayım falan ama eşim hala bişey almadı ve almıyor önce dünyaya gelsin sonra herşeyini alırız diye erteleyip duruyor ailesiyle birlikte yaşıyoruz babasının emekli maaşı var beş kuruş harcamaz kayinpederim eşim hem onlara bakıyo yediriyor içiriyor emekli maaşları olmasına rağmen bide onlara harçlık veriyo para veriyor benim hiç bir ihtiyacımı almaz ayda 2.500 maaş aliyo bana sadece 50 lira veriyo benim için hiçbirşey yapmıyor hamilelik kıyafeti bile almadı bi tane pantolon aldırdım geçen gün onu da zorla aldı
Oncelikle hayirli ugurlu olsun sen cok sukur atlatmissin cogunu. Bende daha bebeqime bisey almadim almakta istemiyorum bnce paran warsa esya almak 1saatini bile almaz o yuzden boyle seyler icin uzme kndini bebeqinin gelmesine cok az kalmis bak ne guzel senin yerinde olmayi cok isterdim bende acaba son 10 qun kldi diebilcekmiyim. Bebeqin saqlikli dogsun insallah qider herseyin en guzelini alirsin InsAllah. Belki esin bebeqi gormeden sewemiodur cunku derler ya anneler bebek rahme dustuqunde hissedermis anneliqi baba ise bebeqi kucaqina alinca hissedermis.
404,433 soru
12,115,908 cevap
36,459 kullanıcı