0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından

Eşinin halası aradı beni acamadm kızımla ugrsiordm sonra eşimi aramış esimde gececi olduğu için uyuordu uyanmış neyse konuşmuş beni sormuş gerçekten hamilemi diye nekdrlik fln diye ben zaten derimsi hamileym diye hayırlı olsun fln da dediydi daha önce daha ne diye özellikle ben acmadm diye eşimi arayıp bunu soruyor anlamadım yani :D hani demesem ben hamilym diye haberi olmasa tamam diyecgm de haberi de var daha ne diye gerçekten hamile mi diye arıyor ki özellikle sanki yalan mi diyecgz ki desek ne olck sanki ccgmn bisiyini mi alick hsjakaaj

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay kızlar öyle şeyleri dert ediyorsunuz ki yani gerçekten takılmaya değmez
tarafından
He he bi sen iyi niyetlisin
(3,769 puan) tarafından
Valla ben kendimi en azndn sizler gibi sütten çıkmış ak kaşık diye de görmüyorum ŞÜKÜR
tarafından
Kibirli insanlardan olmadım olmam da ŞÜKÜR
(3,769 puan) tarafından
Kibiri sizde ne sanıyorsun anlamdm ki bir türlü mübarek herkeze en ufak şeyde kibiri yapıştırıorsunuz cidden bi sözcük okuyun
(2,201 puan) tarafından
Hulyacim niye agzini yoruyon balim sen :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hamile misin qııızzz :)

(3,769 puan) tarafından
Onunla alakalı değil:)
BEN aramasına fln da takilmadm umrmdada değil ztn bu canım
Ben neden bildiği halde soruyor bunu isteyerek mi oldu istemeyerek mi diye ayıp
tarafından
Kesin kendini inandırmak istemiyor o yüzden ,
(3,769 puan) tarafından
Hani arkdslr da konuyu iyice başka yerlere saptirdilr yazık uzucu ya

Benim sevmedgm biri değil ki neden aramasına moral BOZAYIM burada paylastm diye moral bozmsm jshshs
Ben yakın gördüğüm için sozleri aklıma takilaninsormak istedim belki benim goremedgmi siz gorursnz birşey dersiniz akıl akıldan üstündür sonuçta
Ama yazık buradakiler beni sınır etti sdce
0 oy
tarafından
Aramış seni bakmamissin yani eşini araması normal halası demi ama kadın ilk seni aramış 

Yanlış düşünce
(3,769 puan) tarafından
Ben ona mi takildim yaaa bi doğru anlayın allah aşkına yaaaaa
tarafından
Çok şeye takilmissin anladim
(3,769 puan) tarafından
Kesin kesin kesin kesin aferin
0 oy
(134 puan) tarafından
Karekterini bilmiyorum Halanın , bazen kendine dert edinip bir arastirma yoluna giriyor insanlar.Yaslilik ugraslari yok.

Belki de tamamen esinle sohbet konusu olsun diye aradi art niyetsiz.Her ikiside olabilir canim.
(3,769 puan) tarafından
Yaşlı değil ve severim halasini sorunumuzda hiç olmadi şükür
Benden sonra direk onu aramasi ve bunun için araması bana garip geldi okdr bildiği halde soruyor bunu isteyerek mi oldu istemeyerek mi diye ayıp sdce
(134 puan) tarafından
O zaman hic altini arayip kurma kendini samimi gormus sormus. Herkesin dusunce yapisi farkli oluyor.Ben
rahat bir insanim bana normal geldi.
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Boş muhabbet olmuş halada ki kuzum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 411 göst.
0 oy
7 cevap 337 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 998 göst.
13 Haziran 2024 Aile kategorisinde Nur343746 (8,034 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,614 cevap

36,425 kullanıcı

...