Ballikolar simdi linç tayfa bir kenara dursun lütfen sorumun cevabini alınca linç girişiminde bulunursunuz ama bu dakka bekleyin dadadac canlar şimdi jartiyel corapta yeni doğum yaptık malum etlerimiz kilo alıp vermekten sarktı çorapları giyince etler lop lop kenarlardan fışkırıyor parmağına lastik sararsin da hak parmak ucu kırmızı olup şişer ya öyle duruyor işte dd buna bir çözüm var mı? Yoksa ben mi ozguvensizim bazı modellere bakıyorum o tombik etlerle giyiyor ama ben artık evde amele bacı oldum geçen deniyim dedim su bidonuna benzedim
Ilk cocukla emekliye ayrildim bizden gecti o isler genclerin onunu acalimm
Sadece okumaya gedim hahhaha kahkaha attım gidiyom
Allah seni napmasın kız hiç bir fikrim yok canm)))
Kuzum onlar bir süre sonra hiç giyilmiyor ya boşuna o kadar para verdim diyorum başka şeyler dene gecelik falan
Siz bebeyle filan nasil boyle seapiyonuz :D ben soyunmaya üşeniyom gerci gerek kalmiyo da neyse fkdkdkgk
Ayy hiç güleceğim yoktu Allahta seni güldürsün emi benim tatlı özgüvensiz su bidonum zamanla vücudun toparlanıcak o etler haddini bilecek o modeller poh yesin Allah bilir neler yapıyorlar
Yorumlara geldim kop kop
Kizzz linç edilecek bişi yokk , hiii canın sağ olsun :)
Diyet dışında bi çözüm bulursan bana özelden yaz canım sen bidona benziyormuşsun ben bildiğin varil gibi geziyorum. Doğumdan sonra hiç denemeye cesaret edemedim zaten. Bizim haftada 1 gecemiz var o gecede bebe 2 de 3 de uyuduğu zaman uykumuz olmazsa nerdeyse pijamaları çıkarmadan yapcaz. Bazen yarım kalıyo. Oğlum yarım saatte 1 uyandığı için
Bak bütün özelimi döktürdün şuracıkta bana
Fikrim yok ama Cook güldüm Allah seni
allah iyiliğini versin ne guldum beee
1,487,176 soru
24,312,344 cevap
344,823 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın