Şimdi olayı şöyle özetleyeyim. Biz kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz. Kaynanamların ev 2+1 benim evim 3+1. Bi kaç gündür eşimin babaannesi kaynanamlarda kalıyo ve bugün kayınpederim dayısınıda getirmiş. Evde 2 bekar görümcem var. 1 oda yatak odası 1 oda çocuk odası ama 1 tane tek kişilik yatak var. Dün görümcem bugünden için ev kalabalık sizde kalalım dedi. Bende tamam dedim. Eşimde 10 gündür izinsiz geceleri çalışıyo ve bugün öğlen izinli olduğu bilgisi geldi. Biz kaynanamlarda eşimle konuşurken görümcem duymuş. Eşim bu gece benimsin falan dedi bende dedim kardeşlerin bizde kalcak falan diye. Niye yaaa diye tepki gösterdi eşim. Bende dünden öyle konuştuk ev kalabalık olcak diye dedim. Eşim dudak büzdü. Ve görümcem bana bu mesajları atmış. Ama anlayışsız bi insan değildir de bu şekilde muhabbetimiz olmaz hiç. O yüzden şaşırdım ve abin böyle diyo diyemedim. Şimdi de surat sallıyor ve eşim bize çıkalım diye ısrar ediyo bu konuşmadan sonra. Bende eşime kızıyorum. Haksızmıyım yani sonuçta yatağıma karışmış sayılmıyo mu şuan