0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (1,284 puan) tarafından
oglum sekiz aylik olcak ayin mart 9 unda yürutec aldim annemde koyma daha belini alamaz oturamiyor desteksiz dedi ama 6 aydan sonra konuyormus günlük yarim saat koyuyorum sabah ve aksam ama icine tam gelmiyor bosluk var bel kisminda ileri   geri sallanıyor beliyle kendini geri atiyor bisi olcak diye korkuyorum sizinkiler nasil ben bel kismina yastık koyup sıkıştıriyom öyle bindiriyorum

9 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Valla ben şimdiki aklım olsaydı asla koymazdım kızım 9 aylık parmak ucunda duruyor tam basmıyor. :// 
tarafından
Ne diyosunnn ya :/
(1,284 puan) tarafından
ya gerçekten mı suan  sekiz aylik ayakları tam  basiyor ama hevesle  aldim koymayayimmi yani oylemi yürür kac aylik koydunuz
(4,876 puan) tarafından
Mirayın annesi gerçekten öyle.
Yasmengungör canım bende kızı koyayım yürütece ayağı tam basıyor ama alıyorum mesela kendim ayakta tutmaya çalıştığımda sürekli parmak ucunda..
Ben kızı 6 aylıkken koydum..
(30 puan) tarafından
Canım bence bütün bebekler ayak parmak ucunda duruyorlar orumcekle alakalı değil bence çünkü sevindikleri için parmak ucuna basıyorlar yani ben kaçtane gorduysem hep öyle tabi bu benim fikrim
(4,876 puan) tarafından
Doktor bile söyledi bu örümcek ile alakaalı diye
(30 puan) tarafından
Olabilir cnm doğrudur belki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kizim 6 aylik cok rahat bi sekilde binebiliyo arkasindan ses filan geldiginde kafasini belini yönünü filan o tarafa dogru donderiyi 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 8 aylık 5 aydan beri koyuyorum çünkü asla durmuo kendini gayet iyi durduruo benim oğlumun etrafı da bos kalıp ama sorun yaşamadık 
(1,284 puan) tarafından
hani icine koyunca tam gelmiyorya yanları beli bos kalıyor ileri geri oynarken cok sallaniyor bi anda beli geri oluyor kafayla birlik sorun olurmu sanki beli kirilivercekmis gibi his oluyor içimde
tarafından
Benim hiç sorun olmadi ki ben 5 aylıkken koydum şuan oturup arkasına dahi donuo ki o boşluk olmassa kendini öne veya geriye ittiremez
0 oy
(30 puan) tarafından
Canm koy artık sıkıntı bile olmaz hatta geç bile kalmışsın bence orumcekde dengesini dagay iyi saglamiyi öğrenir ayağını yere basmayı öğrenir sen bindirmedigin için o sağa sola atıyor alışır ben oğlumu 5 aylıkken koymuştum çok erkende yürümeye başladı 8 aylıkken benim oğlum 56 adım atıyordu ben orucegin faydası diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz tabi 
0 oy
tarafından
Benim oğlum 8.5 aylık çok rahat biniyor canım destekli de oturuyor senin ki kendini tutamıyorsa koyma bence 
(1,284 puan) tarafından
oturmasi yok daha desteksiz oturamiyor
tarafından
Koyma o zaman canım yürüteçe destekli otursun
0 oy
(1,436 puan) tarafından

Kullandm canm büyük kurtaricmdi ama artk cikiyo icnden:(

(1,284 puan) tarafından
kac aylik oldu yürüyorsa durmaz artik icinde
(1,436 puan) tarafından
10 a gircez canım yürümüyo henüz ama kendini sarkıtıyo
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Canm bizde 5.5 aylikken aldik o donem 10 ar dk koydum 6 aylik olunca uzattim suan 7 aylik maasallah evde koşuyor canm ve ileri geri atmasinin sebebi alisik degil ogrenicek oyle korkma istersen onune kucuk yastik koy ama hep yapma arada yap alisir dengeyi saglucak kucuk degil buyumus maasallah. Buarada parmak ucuna basmasi turutecden degil cogu bebekte varmis bu canm. Benim kizim kullaniyor ama parmak ucuna basmiyor yere tam basiyor sebebi yürütecin ayarini yaptim asagi indirdim dik basabilsin diye ve kizimda oyle ogrendi
(1,284 puan) tarafından
beli birsey olcak diye endise etmiştim alışık deil  evet ondan yapıyor alisacak artik
(1,063 puan) tarafından
Evet canm bizimde oyleydi alisinca herseyi ogreniyorlar
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Ben 7 ayliken koydum suan 8 atlik halla koyuyorum
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ya benim kiz 10aylik olacak koymamistim simdiye kadar . kayinpederim aldi bu hafta hediye olarak , ilerliyor biraz ama bizim yurutec cok ses cikartiyor ,normalde boyle midir . ?
(1,284 puan) tarafından
nasil bisey ki evim heryeri hali ses yapmıyor zatende gidemiyor belki ondanda ses yapmıyordur bilemedim nerde kullanıyor fayans filânmı
(3,996 puan) tarafından
evet koridorda fayans hep . bikac hafta daha bekleyebilirsin icine sinmiyorsa bu arada

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 221 göst.
23 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 450 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.