Doğum günümü unuttu geçen sene ama kadınlar günümü msjla kutladı saolsun te Allahım ya valla kadınlar günü herkes ayrı kutluyor kimi geeçekten hediye alıp veriyor kimi yas günü diye kutlamayı tercih etmiyor ama şahsen ben kadınlar gününde getirceği hediyeyi çiçeği bir gün bekkenmedik anda alsam daha çok sevinirim heralde yada dogum günümü unutmasın yeter
Sadece kutladı onda bile çok mutlu oldum bu gün bir çok mutluluğu birden yaşıyorum oğluşum kilo almış maşallah askerlik 6 aya düştü çok şükür
Hediyeyi gec kadinlar gunu oldugundan haberi varmi ondan supheliyim kutlamadi ki hediye alsin Allahin öküzü
Benim kocişim elinde 3 tane pembe pamuk şeker ortasına da karanfil koymuş kapıyı açtım arkasında saklıyormuşmuş bana doğru uzatıp kadınlar günümü kutladı canımmm eşimmmmm
Bir mesaj bile atmadı hatırlatmama rağmen odun
Eşim bana yemek yaptı bu aralar iş olmadığı için parasız kaldık çiçek alsamda solacak buda sevgimin simgesi deyip yemek yapti
Tabikide hayir kendime esimin kartiyla sutyen tayt aldim
Yeni telefon almis suan ondan yazuyorum sok oldum
Evdeydi gece bebişim uyutmamıştı bebeğe baktı ben bi uyumuşum ohhh bana en büyük hediyeyi verdi bebişe 2-3 saat bakarak normalde ya işte ya sporda olurdu
1,497,422 soru
24,460,221 cevap
354,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın